![]() |
Yunan Mutfagi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunan MutfagiMidye Böreği ![]() Malzemeler:
Nişasta ve margarin hariç diğer malzemelerimizi koyarak kulak memesi yumuşaklığında hamur yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Hamurumuzun içine tuz koymassak ve içinede ceviz koyarak midye tatlısı yapabilirsiniz ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() Kete ![]() Malzemeler
Karıştırma kabına,erittiğiniz(ılınmış olacak) margarini alalım,sütü ilave edelim,yoğurdu ve yumurta beyazını ilave edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|