|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaninda, aticagimiza, kursun, savas, tiklayalim |
![]() |
Savas Alaninda Kursun Aticagimiza, Tiklayalim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savas Alaninda Kursun Aticagimiza, TiklayalimSevgili Arkadaslar, Kusurumu Ilk Önce Af Edin, daha Yeniyim! ![]() Yardim Aradigim Icin, Buraya Bas Vuruyorum, Eger daha baska bir Bölümde bu Konu daha iyi Uyarsa Lütfen yeri Degistirilsin ![]() Yardim Aramamin Sebebi, Sevdigimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün Dogdugu Bölge Makedonya ![]() Herkes Belki Duymustur, Eski Yogoslavya Parcalandiginda, Makedonyanin Yogoslavyada Kalan Parcasi, Yünanistanin Vetosunla Makedonya Ismine Kavusamadi ve simdi Mazedonya Olarak Geciyor ![]() Tabiki bunca Zaman sonra, Oraninda Milleti Hasret Dolu, Beraberligi Istiyor ![]() Kendim Almanyada Yasadigim icin, BRD ve DDR in nasil birbiribe kavustugunu Görüyorum ![]() Tabiki Notradamusun Yazilarida Kafamdan hep Geciyor ![]() O Hayati Zamaninda Yazdigi Yazilar nede Olsa hep Meydana Gelmistir ![]() Burada onun yazilarini simdi göz önüne Alirsam, Tabiki Önümüzde Cok Büyük bir Savas olabilecegin Kanisindayim ![]() Simdiye kadar Olan savaslardan belkide daha büyük ![]() Simdi ama bir baska yolumuzda var, Oralarda Oturan Bir sahis Internette bir cagiriya Baslamis, O Cagirida herkese Soruyor, Makedonya Yünanmi diye ![]() Orada iki Imkaniniz var, Eger düsünürseniz Makedonya Yünanistanin diye o Zaman yes e Basarsiniz ![]() Ama derseniz Yok Mekedonya Yünanin degil diye, o Zaman No ya basmaniz gerekicek ![]() Burada Benim Istedigim, Eger bir Sansimiz varsa, Makedonyanin ve Mazedonyanin Savassiz, Kansiz Birlesmesine ![]() Nede olsa Mustafa Kemal Atatürk`ün Dogdugu Büyüdügü bir yer, o Bizim Icin Kurtulus Savasini Ayaga Kaldirdi, Bizlerde bir Tikla yardimda buluna Biliriz ![]() Yeniden Kusuruma Bakmayin, Belki Türkcem Biraz Berbat, ama size birde baska bir yazi sunayim ![]() Makedonya Fahri Konsolosunun Ricası önemlidir A ![]() Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia Hellenic?" (Makedonya Yunan mı?) sorusuna "NO " yanıtını vermelerini rica etmeni önemle istirham ediyorum ![]() ![]() Maalesef şu anda YES cevabı daha fazladır ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TOPU TOPU YARIM DAKİKANIZI ALMAYACAK BİR OYLAMA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukaridaki link ì `Kopyalayip o Sayfaya Gidebilirsiniz ![]() Benim Görüsüm, Kansiz, Kursunsuz, Ölümsüz Her bir yol Gidilebilr! ![]() Saygilarimla, Insanlik Arayan ![]() |
![]() |
![]() |
|