Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alaninda, aticagimiza, kursun, savas, tiklayalim

Savas Alaninda Kursun Aticagimiza, Tiklayalim

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Savas Alaninda Kursun Aticagimiza, Tiklayalim

Sevgili Arkadaslar, Kusurumu Ilk Önce Af Edin, daha Yeniyim!
Yardim Aradigim Icin, Buraya Bas Vuruyorum, Eger daha baska bir Bölümde bu Konu daha iyi Uyarsa Lütfen yeri Degistirilsin

Yardim Aramamin Sebebi, Sevdigimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün Dogdugu Bölge Makedonya
Herkes Belki Duymustur, Eski Yogoslavya Parcalandiginda, Makedonyanin Yogoslavyada Kalan Parcasi, Yünanistanin Vetosunla Makedonya Ismine Kavusamadi ve simdi Mazedonya Olarak Geciyor
Tabiki bunca Zaman sonra, Oraninda Milleti Hasret Dolu, Beraberligi Istiyor

Kendim Almanyada Yasadigim icin, BRD ve DDR in nasil birbiribe kavustugunu Görüyorum
Tabiki Notradamusun Yazilarida Kafamdan hep Geciyor
O Hayati Zamaninda Yazdigi Yazilar nede Olsa hep Meydana Gelmistir
Burada onun yazilarini simdi göz önüne Alirsam, Tabiki Önümüzde Cok Büyük bir Savas olabilecegin Kanisindayim
Simdiye kadar Olan savaslardan belkide daha büyük

Simdi ama bir baska yolumuzda var, Oralarda Oturan Bir sahis Internette bir cagiriya Baslamis, O Cagirida herkese Soruyor, Makedonya Yünanmi diye
Orada iki Imkaniniz var, Eger düsünürseniz Makedonya Yünanistanin diye o Zaman yes e Basarsiniz
Ama derseniz Yok Mekedonya Yünanin degil diye, o Zaman No ya basmaniz gerekicek

Burada Benim Istedigim, Eger bir Sansimiz varsa, Makedonyanin ve Mazedonyanin Savassiz, Kansiz Birlesmesine
Nede olsa Mustafa Kemal Atatürk`ün Dogdugu Büyüdügü bir yer, o Bizim Icin Kurtulus Savasini Ayaga Kaldirdi, Bizlerde bir Tikla yardimda buluna Biliriz

Yeniden Kusuruma Bakmayin, Belki Türkcem Biraz Berbat, ama size birde baska bir yazi sunayim

Makedonya Fahri Konsolosunun Ricası önemlidir

A ZİYA GÜNDÜZ - MAKEDONYA - KONYA FAHRİ KONSOLOSU
Sizden aşağıdaki linki olabildiğince çok kişiye göndermenizi ve alıcılara "Is Macedonia Hellenic?" (Makedonya Yunan mı?) sorusuna "NO " yanıtını vermelerini rica etmeni önemle istirham ediyorum Zira dost ve kardeş Makedon toplumu, Türk halkının desteğine ihtiyaç duymaktadır
Maalesef şu anda YES cevabı daha fazladır Bu durum Yunanistan`ın tezine hizmet etmektedir

http://wwwtopixcom/forum/world/macAAFN23PMGMJ147
TOPU TOPU YARIM DAKİKANIZI ALMAYACAK BİR OYLAMA OYLAMADA ÇIKAN SONUÇ AYNEN UYGULANACAK MI? DİYE SORMAYIN, CEVABINI BİLİYORSUNUZ ANCAK KAMUOYU OLUŞTURULMASI AÇISINDAN ÖNEMLİDİR İSTANBUL BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ YUNANİSTAN IN GAYRETLERİ İLE "EVET" LER ÖNDE GİDİYOR LÜTFEN DUYARSIZ OLMAYALIM KENDİMİZ "NO" DİYE OYLAYALIM, BU E-POSTAYI LİSTEMİZE YÖNLENDİRELİM

Yukaridaki link ì `Kopyalayip o Sayfaya Gidebilirsiniz
Benim Görüsüm, Kansiz, Kursunsuz, Ölümsüz Her bir yol Gidilebilr!

Saygilarimla, Insanlik Arayan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com