![]() |
Bonservis Veya Tavsiye Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonservis Veya Tavsiye MektubuMerhaba Arkadaslar, Bildiginiz üzere Tavsiye Mektuplari olsun Bonservis olsun bura´da calisan Personel hakkin´da kisa bilgiler verilir ![]() ![]() Sizlerinde bildigi üzere asil meslegim Profesyonel Personel Egitmenligi Uzmanlik alanim ise Parakente Satis temsilcilerine daha Profesyonel satis tekniklerini seminerler halin´de aciklamak ve kendilerini gelistirmek üzere egitim vermek dalinda yaptim ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlere yardimci olabilecegimi tahmin ederek 2 tane örnek Bonservis sunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Assagida sizlerden istedigim 2 örnekdeki kisinin performansini degerlendirmeniz bakalim kaciniz Bonservisde anlatilmak istenen kalite niteliklerini anlamis ![]() ![]() ![]() Basliyoruz Örnek 1 ![]() ![]() Bay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bay X ![]() ![]() ![]() Müsterilerin karsisinda´ki hal ve hareketleri son derece kibar ve saygi cercevesin´de olmustur ![]() Bay X ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarda örnek olarak yazdigim bilgilerden kisinin size göre is kalitesi nedir? Aciklamadan kisi hakkinda ne anladiniz ? Örnek 2 Bay X ![]() ![]() ![]() ![]() Bay x ![]() ![]() ![]() ![]() Bay x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda ikinci Örnekti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hangileriniz iyi is veren anliyacaz |
![]() |
![]() |
![]() |
Bonservis Veya Tavsiye Mektubu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonservis Veya Tavsiye MektubuBakiyorum kimse yorum getirmemis, peki ben aciklayayim ozaman ![]() ![]() Örnek 1 (Kisi hakkinda ara cümlelerin anlami) önce neydi Bonservisin deki aciklamalar onu görelim Örnek 1 ![]() ![]() 1inci kisim >> Bay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 inci kisim >> Bay X ![]() ![]() ![]() Müsterilerin karsisinda´ki hal ve hareketleri son derece kibar ve saygi cercevesin´de olmustur ![]() 3 üncü kisim >> Bay X ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Kisimin aciklamasi Bay x Firmanin ürünleriyle ilgili detayli bilgileri kisa zamanda mükemmel olmasada iyi olarak kavramistir ![]() 2 Kisim aciklamasi Bay x isin´de zorluk cekmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Kisimin aciklamasi Son kisimda is durumunun neden bittigiyle ilgili sakli cümleler yatar ![]() ![]() ![]() Bondervis ve Tavsiye mektuplarinda kisiyi direk etkileyecek alalen kötü aciklamalar yapilmaz bunlar cümle aralarina yukardaki örnek´de oldugu gibi belirtilir ![]() ![]() Yukardaki aciklamalarimdan sonra 2 örnek Bonservisin yorumunu size birakiyorum artik Herkese is hayatin´da basarilar dilerim Starlight |
![]() |
![]() |
|