![]() |
Kısa Bir Aşk Hikayesi:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Bir Aşk Hikayesi:)))KISA BİR AŞK HİKAYESİ ![]() Resmi büyük görmek için tıklayın Cemşide kapıyı sertçe çarpıp içeri girdi ve elindeki tabakları tek tek yere atıp kırdı ![]() -Yine dellendi bizim kız dedi anası Nemide ![]() - Ne zaman akıllandı ki dedi babası Sefer ![]() - Gızım niye paraladın tubahları ? ![]() ![]() ![]() - Bahçada Fadime ebeye rastladım üzerinde nazar var bir şeyler kır eve girerken dediydi ![]() -Deli gız insan tubah dakımını gırarmı ![]() ![]() -Ana bizim tubahlarda sefüre nin gözü galdıydı da ondan ![]() -Sefüre gendine bahsın cocuu olmayı deyü gitmediği hoca galmadı ![]() -Sefer efendi acep bu gızı da bi götürüp ogutsahmı hocaya? ![]() ![]() ![]() -Ne ederseniz edin bana bulaşmayın da ![]() -Sefürenin gittiği şıh varmış ona gitseh bari - Ana sefüre ona geçen yıl gittiydi ![]() - Eeee ![]() -Eeee si hala cocuu yoh ![]() -Aha dedi Sefer efendi ![]() ![]() ![]() - Ana dedi Cemşide kısmet açılsın diye inek boku sürecekmişiz alnımıza ![]() -gı onu gim dedi ? ![]() ![]() ![]() -Nurşen ![]() ![]() -Nurşen nişanlandı gız zati ![]() ![]() -He ya inek boku sürmüş ertesi görücü gelmiş ![]() -Töbe Töbe dedi Sefer Efendi ![]() -Yaw Turfanda hoca demiyo mu inanmayın böle şeylere deyü ![]() -Turfanda değil baba Turfan örtmen ![]() - Yoh valla zekası açıldı bu gızın ![]() -He ya bi isteyen olsada versek gitse ![]() -İnşallah ana ![]() ![]() Cemşide odasına gitti diye devam edecektim ama durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Götlerimin uru cemidem'Boynuna pusuna gurban ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu romantik sözler karşısında kıpkırmızı kesilen Cemşide ![]() ![]() ![]() -Yoh ana üzerine afiyet ![]() ![]() Cemşide Hasan ile mektuplaşmaya devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan mektupta okuduğu gibi eline tespihini alıp başına takkesini taktı ve camiye gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Mektupta açıkcana söyledim ![]() ![]() ![]() Oysa Cemşide nin elinde ki kağıtta şu yazıyordu ![]() Kırmızı giyin, havluyu al, kümese gir, burasını okuyamadı, horoz ötene bekle ![]() ![]() ![]() Sabah Cemşideyi kümes de uyurken, Hasanı da cami yolunda dövünürken buldular ![]() ![]() ![]() Hasan ertesi yıl Turfan hocadan ders alıp okuma yazmasını ilerletti ![]() ![]() ![]() Cemşide evlendi demek istiyorum ama olmadı, hacı hoca derken bir iki kısmeti çıktıysa da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|