![]() |
Annemden Neler Öğrendim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Annemden Neler Öğrendim![]() Annemden Neler Öğrendim 'Annemden neler öğrendim'e esprili cevaplar Diyalog kurmayı öğrendim: - Sana bir şey sorduğumda cevap ver! ![]() ![]() - Ne söyleyeyim annee? - Sus! bana cevap verme! Tıp bilgilerini öğrendim: Gözlerini şaşı yaparken bir Gün öyle kalıvereceksin ![]() ![]() ![]() Olgun olmayı öğrendim: Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin ![]() ![]() ![]() Genetik bilgileri öğrendim: Sen de o lanet olası babana çektin ![]() ![]() ![]() Bilgeliği öğrendim: Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman ![]() ![]() ![]() Sabırlı olmayı öğrendim: Baban eve gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızı alacağımızı öğrendim: Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı ![]() ![]() ![]() Adaleti öğrendim: Bir gün senin de çocukların olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi öğrendim: Bana bakın ![]() ![]() Duaların gücünü öğrendim: Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi ![]() Zamana karsı yarışmayı öğrendim: O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karsı sahilden toplarsın ![]() ![]() ![]() Mantıklı düşünmeyi öğrendim: Ben öyle diyorsam öyledir! Hayatın trajikomik yanlarını öğrendim: Sen daha orda gülmeye devam et ![]() ![]() Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu öğrendim: Kapa çeneni ve çorbanı iç! Dayanıklı olmayı öğrendim: O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yok! Hava raporu tahmini yapmayı öğrendim: Su dağınıklığa bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abartmayı öğrendim: Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye ![]() ![]() Davranış psikolojisi öğrendim: Babana çekeceğine biraz bana çekseydin n´olurdu ![]() Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı öğrendim: Dinleme bakalım anne sözünü dinlemee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskanmayı öğrendim: Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi Aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|