![]() |
Değnekten At |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değnekten Atİki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar verirler ![]() Piknik yerine vardıklarında anne yemeği hazırlarken, çocuklar babalarıyla birlikte yürüyüşe çıkar ![]() 'Babacığım çok yoruldum ![]() ![]() Baba; 'Ben de yorgunum oğlum'' der demez çocuk ağlamaya başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baba gülerek kızına: 'İşte yaşam budur kızım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Değnekten At |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Değnekten AtHarika bir yazı çok beğendim ve herkesin değnekten atı eksilmesin ![]() Sanırım dört yıl önceydi Sabahta Refik Durbaş'ın köşesinde okumuştum ilk defa Değnekten At'ı,daha sonra nette okudum bir kaç kez ama bi tanesi farklı bitiyordu diğerlerinden kaydetmiştim ![]() Az önce sende tekrar okuyunca paylaşmayı düşündüm yakazanın notu diye başlayan şiiri ![]() ![]() ![]() yakazanın notu Kalbim avuçlarımda bir güvercin kanadı…Sevgi garip bir yangın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğinizden sevgi hiç eksilmesin ![]() http://duygularayolculuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|