![]() |
Canlı Yayında Yıldırım-Saran Gerginliği |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Canlı Yayında Yıldırım-Saran GerginliğiUzun bir aradan sonra ilk kez bir canlı yayına katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Atv'de yayınlanan Santra Özel programında, Sadettin Saran hakkında iddialarda bulunurken, Saran'ın canlı yayına bağlanmasının ardından gergin anlar yaşandı ![]() "Aziz Yıldırım, Sadettin Saran'ı kendi rakibi olarak gördü ve saf dışı bıraktı ![]() ![]() ![]() Kendisi hakkında bu iddia üzerine canlı yayına bağlanan Sadettin Saran, iddiaları reddederken, bunları iddia eden kişinin, kendi şirketinden tacizden dolayı uzaklaştırıldığı ve noterden tasdikli bir belge olduğunu, bu belgede de, Aziz Yıldırım'dan para karşılığı bunları söylettirdiğini kabul ettiğini söyledi ![]() Sözlerine devam eden Saran; Besnahtic'in transferi konusunda bilgi verirken, bu transfer konusunda Aziz Yıldırım'ı uyardığını, yapılan bazı yanlışları gördüğünü ancak Aziz Yıldırım'ın "Kenneth Andersson'a o kadar para verdik, 800 ![]() ![]() Saran Fenerbahçe kulübü adına parayı Spartak Moskova başkanın 3-4 adamına verdiğini söyledi ![]() "Ruslar ile karşılıklı olarak birbirimize güvenmediğimizden, onlar para almadan bize bonservis vermek istemediler, ben de bonservisi vermeden parayı vermek istemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haysiyet Divanı'ndan "Kulüp zarara uğratılmadı" diye bir açıklama yapıldığını hatırlatırkn, Aziz Yıldırım'ın farklı iddialarda bulunduğunu belirtti ![]() Aziz Yıldırım ise, Sadettin Saran'ın Disiplin Kurulu üyelerini parayla satın almaya çalıştığını iddia etti ![]() "Gece maç pazarlıkları yapıldı" Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un görevinden ayrılması gerektiğini kesin bir dille ifade ederken, Haluk Ulusoy'un çifte standart gösterdiğini ve hakemleri etki altına almaya çalıştığını belirtti ![]() Şampiyonluğun kaçırıldığı; Denizlispor - Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, gece maç pazarlıkları yapıldığını iddia ederken, alt sıralardaki takımların kendilerine karşı daha hırslı mücadele etmelerinin sağlandığını ima etti ![]() "Scolari büyük takımları düşünüyordu" Zico'nun transferini açıklık getiren Yıldırım; "Ayrıldığım dönemde, Portekiz'e bizzat kendim gidip, Scolari ile görüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözlerine devam eden Yıldırım, "O dönemde, Real Madrid gibi iki kulübün antrenörü yoktu, Scolari ile para konusuna kadar geldik ama bir üst tura çıkması ve daha büyük kulüplere gideceği düşüncesi vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yabancı kısıtlamasının sadece Aziz Yıldırım istediği için kaldırılmadığını iddia ederken, liglerin tamamen elden geçirilip daha fazla takımın olduğu daha az sayıda ligin olması gerektiğini ifade etti ![]() Yapılan oyuncu transferlerinde kendisinin payının olup olmadığı sorulması üzerine; "Appiah'ı Juventus Kulübü'ne ben sordum ![]() ![]() ![]() ![]() 2 kez görevden istifa edip tekrar göreve dönmesinin ardından, bunun 3 ![]() ![]() Aziz Yıldırım kendisine hatırlatılan " Şampiyonlukların sadece sahada kazanılmayacağını anladım ![]() ![]() "Oskay olayı planlıydı" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cihan Oskay'ın yaptığı açıklamalarını önceden planlı ve düzenlenmiş bir eylem olarak tanımlarken, olayın yargıya intikal ettiğini belirtip konu hakkında konuşmanın yersiz olduğunu söyledi ![]() Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda karşılaştığı AZ Alkmaar maçına geleceğini bildiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a kulüp resmi sitesinden verilen cevap ve "Neden çağırmadınız?" sorusuna ise, Aziz Yıldırım şöyle cevap verdi: "Protokol tribünü bizim kontrolümüzde değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çıkan kanundan sonra taraftara bedava bilet verme uygulamasından vazgeçtiklerini söyleyen Aziz Yıldırım, bilet vermeme ve küfürü engelleme konusunda seslerini yükselttiklerini ancak kimseden destek alamadıklarını belirtti ![]() Hedefimiz 1 Milyon üye Fenerbahçe'nin geleceği hakkında konuşan Aziz Yıldırım, 12 ![]() ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
|