![]() |
İlişkilerde İlk İzlenimin Önemi Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkilerde İlk İzlenimin Önemi Nedir?![]() Kendinizi karşı tarafa dürüstçe anlatmak doğru mudur? Ya da beyaz yalanlara başvurmak? Aslında hiç olmadığınız bir insan gibi davranmak çözüm müdür?Anlatmak kendini ilk kez anlatır gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlar Sex & The City gibi bir hayatım var metropol kadınıyım, kendi ayaklarımın üzerinde dururum mesajı verme, erkekler de bunun altında kalmama derdinde ![]() ![]() Büyük bir şirkette iş geliştirme uzmanıyım, jazz seviyorum, su sporlarıyla ilgileniyorum, en büyük zevkim sergi, sergi dolaşmak ve şarabım eşliğinde kitap okumak! Aman ne süpersin adeta kültür mantarısın! Siz bunları anlatırken erkek hayran hayran sizi dinliyor ![]() ![]() İlişkiye yalanla başlamak buna deniyor sanırım ![]() ![]() ![]() Siz hiç ilk buluşma da; En büyük zevkim önümde altılı paket bira ve bir paket cipsle maç izlemek; diyen bir adam gördünüz mü ? Siz onu boş zamanlarında yoksul çocuklar için hayır işlerine koşuyor, extreme sporların kitabını yazıyor sanıyorsunuz ![]() ![]() Tabi ki ilk izlenim önemlidir ve karşınızdakinin sizden etkilenmesini istersiniz ![]() ![]() ![]() Bütün egolarınızı bir kenara iteceksiniz ikiniz de…Ama siz bunun ne zaman olacağını hiç bilemeyeceksiniz ![]() e-psikoloji |
![]() |
![]() |
|