![]() |
Aldatan Erkek Nelere Dikkat Etmeli :) |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Aldatan Erkek Nelere Dikkat Etmeli :)* Iyi davranma: Aldatan erkek sucluluk duygusuyla bir anda karisina son derece iyi davranmaya baslar ![]() sekilde iyi davranmak, kesinlikle bir ceviz kirdiginizin habercisidir ![]() hicbir kadin yemez ![]() ![]() Ondan da süphelenir ![]() ![]() * Mesaj:Daha düne kadar telefon etmesini bile beceremeyen bir erkegin 10 parmak mesaj yazmaya baslamasi direkt aldatma belirtisidir ![]() karasulari icerisinde mesaj yazmayin, gelen mesajlari okumayin ve eve gelirken bütün mesajlari yok edin ![]() duyarlar; "karisini aldattigi icin su an kendisine ulasilamiyor, daha sonra da denemeyin bu adamdan artik hayir gelmez!" * Diyet:Dislerini piril piril beyazlatan erkek, ikinci is olarak yillardir itinayla büyüttügü göbegini indirmeye calisir ![]() baslamasi kesin zamparalik belirtisidir ![]() bir kadin yokken diyet falan yapmaz ![]() ![]() Kolestrol deyin, trigliserid deyin ne derseniz deyin ve diyete mutlaka saglik nedenleri ile basladiginizi söyleyin ![]() tehlikeli sey kötü huylu kolestrol degil, diyeti genc sevgiliniz icin yaptiginizi ögrenen karinizdir ![]() * Parfüm:Parfüm uzun uzun arastirilmasi ve üzerinde düsünülmesi gereken bir konudur ![]() dünyadan ![]() ayni parfümü almak ![]() kullanmasi gerekir ![]() yandiniz demektir ![]() gerektigini, bu yazi dizisine basladiktan sonra gelen maillerden ögrenmis bulunuyorum ![]() asabilecegimize inanmiyorum ![]() azindan firca yedikten sonra rahatlamak icin kullanirsiniz ![]() * Kredi Karti: Bir kadinla yasak iliski yasayan bir erkek harcamalarini kredi karti ile yapma acemiligini gösterirse onun icin yapilacak tek sey dua etmektir ![]() ![]() ![]() Karisi ekstreden yola cikarak ne tür bir iliski icerisinde oldugunu sak diye anlayacaktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ile 12 milyara kadar nakit hareketini serbest birakti ![]() karisini aldatanlar rahat etsin diye ![]() baska bir yasa beklenemezdi zaten ![]() Türk vergi sistemi celiskilerle doludur ![]() gidersiniz masraf yazmassiniz fakat sekreterinizle gidersiniz yazabilirsiniz ![]() düsmeyin ![]() ![]() hakkinda herseyi bilen bir muhasebeci de karinizi aldattiginizi ögrenirse sirketi bile eline gecirir haberiniz olsun ![]() Görüyorsunuz bu is gercekten zor ![]() paranoyaya da cevirebilirsiniz ![]() bir isikta karinizin arabasiyla yan yana durursaniz? Ya da güvenli olur diye bindiginiz taksinin LPG tanki patlarsa, ya sevgilinizle beraberken kalp krizi gecirip ölürseniz ya da daha kötüsü ya ölmezseniz?! ![]() ![]() ![]() ![]() gider ![]() ![]() yakalanirsaniz? Bu tatsiz konuya girmek bile istemiyorum, sadece ISKI davasini hatirlatip konuyu kapatiyorum ![]() Siz en iyisi karinizi aldatma fikrinden vazgecin ![]() detay var ![]() ![]() yiyin ![]() |
![]() |
![]() |
|