![]() |
Kadın Ve Erkekler İçin :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Ve Erkekler İçin :)* Niçin bir erkeğe psikanaliz yapmak bir kadına yapmaktan daha kolaydır? Çünkü çocukluğa geri dönmeleri hiç vakit almaz ![]() ![]() * Sokakta hiçbir zaman kel ve şişman bir kadınla yürüyen bir erkek göremezsiniz ![]() * Eğer bir erkek bir kadının söylediklerine kulak veriyorsa o kadın güzel bir kadın değildir ![]() * Birlikte sokakta yürüyorduk ![]() ![]() ![]() * Kadınlar sıradan erkeklerden hoşlanır ![]() ![]() * Bir erkeğe göre 'erkeğin iyisi' ile, bir kadına göre 'erkeğin iyisi' aynı şeyler değildir ![]() * Erkekler yarım düzine plağı bulunan bir gramafon gibidirler ![]() ![]() * Kadınlar güçsüz olana kendini bir İdol, güçlü olana bir eşya gibi sunar ![]() CESARE PAVESE * Eğer kendiniz hakkında konuşursanız, erkek sıkıcı olduğunuzu düşünecektir ![]() ![]() ![]() * Zekalarıyla ilgili en çok iltifat alan kadınlar tartışılmaz derecede güzel ve ya tartışılmaz derecede çirkin olanlardır ![]() * Kadınlar ne ister: Sevilsin, sözlerine kulak verilsin, arzu edilsin, saygı duyulsun, ihtiyaç duyulsun ve güvenilsin ![]() ![]() * Adem eline gecen ilk firsatta su ![]() ![]() * Size gururla kütüphanesini gösteren bir kadına rastladınız mı? BENJAMIN DE CASSERES * Erkek evlenene kadar eksik bir erkektir ![]() ![]() ZSA ZSA GABOR * Hiç evlenmedim, çünkü buna ihtiyaç duymadım ![]() ![]() * Öyle kadınlar gördüm ki bir şiirle evlenmek için bir romandan vazgeçmeye hazırdırlar ![]() * Anlayışlı ve nazik bir erkek istiyorum ![]() * Bekar erkekler kadınlar hakkında evli erkeklerden daha çok şey bilirler ![]() ![]() ![]() ![]() * Eğer bir kadın 24 yaşına kadar hayatinin erkeğine rastlamadıysa, o kadın şanslı bir kadındır ![]() * Bekar erkeklerin vicdanı vardır, evli olanların ise karıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Erkekler büyüyüp olgunlaşmaz, yalnızca boyları uzar ![]() * Tekrar evleneceğimi sanmıyorum ![]() ![]() * Eğer erkekler bizim neye güldüğümüzü bilselerdi, bizimle hiç yatmazlardı ![]() ERICA JONG * Bir erkek karınızı elinizden aldığı zaman karınızı ona bırakmaktan daha büyük bir intikam yoktur ![]() ![]() * Bir erkekle evlenmek uzun suredir vitrinde gözünüze takılmış bir şeyi satın almaya benzer ![]() ![]() * Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecektir ![]() ![]() * Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri için, kadınlar ise meraktan evlenirler ![]() ![]() * Kadınlar ve filler hiçbir zaman unutmaz ![]() * Oğullar annelerinin iffetli olduğuna inanırlar ![]() ![]() * Niye evlenecekmişim ki? Evlenirsem başıma gelecek en iyi şey boynuzlanmamaktir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|