Kadın Ve Erkekler İçin :) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadın Ve Erkekler İçin :)* Niçin bir erkeğe psikanaliz yapmak bir kadına yapmaktan daha kolaydır? Çünkü çocukluğa geri dönmeleri hiç vakit almaz Zaten hep oradadırlar ANONİM * Sokakta hiçbir zaman kel ve şişman bir kadınla yürüyen bir erkek göremezsiniz ELAYNE BOOSLER * Eğer bir erkek bir kadının söylediklerine kulak veriyorsa o kadın güzel bir kadın değildir HENRY HASKINS * Birlikte sokakta yürüyordukBir kızla gözgöze geldi ve deli gibi aşık oldu Kız güneş gözlüğü takıyordu RITA RUDNER * Kadınlar sıradan erkeklerden hoşlanırVe erkekler de sıradan olmak için ellerinden geleni yaparlar MADONNA * Bir erkeğe göre 'erkeğin iyisi' ile, bir kadına göre 'erkeğin iyisi' aynı şeyler değildir ORTEGA Y GASSET * Erkekler yarım düzine plağı bulunan bir gramafon gibidirler Kısa sürede bu plakların tümünden bıkarsınız; ama her konuk geldiğinde masada oturup onları bir daha dinlemek zorunda kalırsınız BERNARD SHAW * Kadınlar güçsüz olana kendini bir İdol, güçlü olana bir eşya gibi sunar CESARE PAVESE * Eğer kendiniz hakkında konuşursanız, erkek sıkıcı olduğunuzu düşünecektir Eğer başkaları hakkında konuşursanız dedikoducu olduğunuzu düşünecektir Eğer kendisi hakkında konuşursanız, dünyanın en zeki ve hoş sohbet kadını olduğunuzu düşünecektir LINDA SUNSHINE * Zekalarıyla ilgili en çok iltifat alan kadınlar tartışılmaz derecede güzel ve ya tartışılmaz derecede çirkin olanlardır CHESTERFIELD * Kadınlar ne ister: Sevilsin, sözlerine kulak verilsin, arzu edilsin, saygı duyulsun, ihtiyaç duyulsun ve güvenilsin Erkekler ne ister: Futbol maçına bilet FEMINIST T-SHIRT SLOGANI * Adem eline gecen ilk firsatta suu Havva'ya attı NANCY ASTOR * Size gururla kütüphanesini gösteren bir kadına rastladınız mı? BENJAMIN DE CASSERES * Erkek evlenene kadar eksik bir erkektir Ve evlendiğinde artık bitmiştir ZSA ZSA GABOR * Hiç evlenmedim, çünkü buna ihtiyaç duymadım Evimde bir kocanın yerini tutacak üç hayvanım var: Sabahları hırlayan bir köpeğim, öğleden sonraları küfreden bir papağanım ve aksamları eve geç gelen kedim MARIE CORELLI * Öyle kadınlar gördüm ki bir şiirle evlenmek için bir romandan vazgeçmeye hazırdırlar KEATS * Anlayışlı ve nazik bir erkek istiyorum Bir milyonerden bu kadarını istemek çok mu? ZSA ZSA GABOR * Bekar erkekler kadınlar hakkında evli erkeklerden daha çok şey bilirler Eğer bilmeselerdi onlar da evlenmiş olurdu HLMENCKEN * Eğer bir kadın 24 yaşına kadar hayatinin erkeğine rastlamadıysa, o kadın şanslı bir kadındır DEBORAH KERR * Bekar erkeklerin vicdanı vardır, evli olanların ise karıları HLMENCKEN * Erkekler büyüyüp olgunlaşmaz, yalnızca boyları uzar LEO RUSTEN * Tekrar evleneceğimi sanmıyorum Sevmediğim bir kadın bulur ona bir ev satın alırım daha kolay LEWIS GOZZARD * Eğer erkekler bizim neye güldüğümüzü bilselerdi, bizimle hiç yatmazlardı ERICA JONG * Bir erkek karınızı elinizden aldığı zaman karınızı ona bırakmaktan daha büyük bir intikam yoktur SACHA GUITRY * Bir erkekle evlenmek uzun suredir vitrinde gözünüze takılmış bir şeyi satın almaya benzer Çok hoşunuza gider, ama eve gelir gelmez evdeki hiçbir şeye uymadığını fark edersiniz JEAN KERR * Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecektir Bir çok kadın ya evlidir, ya bir zamanlar evlilik geçirmiştir, ya da evli olmadığı için acı çekiyordur SIMONE DE BEAUVOIR * Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri için, kadınlar ise meraktan evlenirlerİkisi de hayal kırıklığına uğrar OSCAR WILDE * Kadınlar ve filler hiçbir zaman unutmaz DOROTHY PARKER * Oğullar annelerinin iffetli olduğuna inanırlarKızlar da öyle, ama onlar daha az inanırlar ANATOLE FRANCE * Niye evlenecekmişim ki? Evlenirsem başıma gelecek en iyi şey boynuzlanmamaktir Ki evlenmezsem bunu çok daha emin yollardan elde edebilirim SEBASTIAN CHAMFORT |
|