![]() |
Kadınların Katlanamadığı Cümleler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Katlanamadığı Cümleler![]() İlişkilerde hem kadınların, hem de erkeklerin sevgililerinden duymak istemedikleri, hatta duymaktan nefret ettikleri cümleleri ele alıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Sakinleş! Sanki sinir hastasıymışım gibi her fırsatta sakinleşmemi söylemesi kadar sinir bozucu bir cümle olamaz ![]() Saçına ne yaptın böyle? İstedim de kestirdim veya boyattım ![]() ![]() ![]() Çok duygusal davranıyorsun! Evet doğam gereği duygusalım, tartışmadan sonra da, duygusal bir film izledikten sonra da ağlarım ![]() ![]() Eski kız arkadaşım da senin gibi yapıyordu! Bana ne onun eski kız arkadaşından, adı üstünde "eski" ![]() ![]() Herşey kontrolüm altında, tasalanma ![]() Aslında hiçbirşey kontrolü altında değil ![]() ![]() ![]() Tıpkı annem gibi konuştun! Karşılaştırılmaktan nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kıyafete kaça aldın? Sence çok fazla para harcamıyor musun? Beğendim ve aldım ![]() ![]() ![]() Adet günün mü geldi, bu kadar asabi olduğuna göre? Tartışmadan kaçmak için sunduğu komik ve sinir bozucu bir cümle ![]() ![]() Giydiğin kıyafet seni daha da kilolu göstermiş! Beğendim de aldım ve içinde kendimi güzel hissediyorum ![]() ![]() Bence yaptığın işten ayrılıp evinin kadını olmalısın, kadın dediğin çalışmaz, çocuğuna evine bakar! Yok artık ![]() ![]() ![]() Feminist tavırlar sergileme bana! Kadın haklarını önemsemeyen, maço tavırlı bir insandan duyulabilecek yegane sinir söz ![]() ![]() ![]() Çocukça davranma lütfen ![]() İçimdeki çocuğu dışarı vurmayı seviyorum, çocukca da konuşmuş olabilirim ![]() ![]() Sana her aradığımda ulaşmalıyım! Ben zaten gerektiği yerde ona haber vermeyi bilirim, yalanım da olmaz ![]() Bu kadar alışveriş yapılmaz ki! Kesin cebimden çıkan paralar yüzünden bu şekilde konuşuyor ![]() Bu kıyafetle mi çıktın dışarı? Mini etek ve dekolte giydiğim zaman duymaktan nefret ettiğim söz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|