![]() |
Kadınlar Ve Bakışları... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Ve Bakışları...![]() Alt tarafı bir çift organla bu kadar iş başarıldığı görülmemiştir ![]() Yeryüzündeki bütün canlıların gözleri sadece bakıp görmeye yaradığı halde kadın kısmı neredeyse bir tek ortalığı süpüremez gözleriyle ![]() ![]() Sever, sevişir, beğenir ![]() ![]() ![]() Döver, küser, barışır ![]() ![]() ![]() Nefret eder, hesap sorar, azarlar ![]() ![]() ![]() Kovar, çağırır, alay eder ![]() ![]() ![]() Erkekte bir insanoğlu, o da yapar demeyin! Erkekler her durumda bön bön bakarlar ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerini konuşturan sadece kadınlardır ![]() ![]() ![]() Çocukluğunuzu düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "misafirler gitsin ben sana gösteririm" bakışı ![]() ![]() "hadi artık odana git yat " bakışı ![]() ![]() "ağzını şapırdatma" bakışı ![]() ![]() "taş doğursaydım da seni doğurmasaydım" bakışı "aynı babası" bakışı ![]() ![]() ![]() Babanızdan bir bakış var mı aklınızda? Hiç zannetmiyorum olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi de büyüklüğünüzü düşünün ![]() ![]() Kaç kadın, bir bakışın peşine gitmiştir? Hiç ![]() ![]() ![]() Peki kaç erkek bir bakış uğruna odu ocağı terk etmiştir? Çoooook ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|