![]() |
Erkeklerin Dili Nasıl Çözülür? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Dili Nasıl Çözülür?Erkeğinizin dilini çözmek için neler yapmalısınız? İşte taktikler; Erkekler zayıf görünmekten veya incinmekten korktukları için kaçış yolu olarak kimi zaman susmayı tercih ederler ![]() Onunla bir türlü konuşamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Araştırmalara göre erkekler incinmekten ve zayıf görünmekten korktukları için kaçış yolu olarak susmayı ya da umursamaz görünmeyi tercih ediyor ![]() Peki sorunun kaynağında neler yatıyor? Sebebini bilmeniz, çözümünü bulmamıza yardımcı olur ![]() ![]() Doğru kelimeleri seçin Sevgilinize en iyi arkadaşınızla yaşadığınız tartışmayı ya da annenizin rahatsızlığını anlatmak istiyorsunuz ![]() ![]() Erkekler, bir kadın için dert ortağı olma yönünde fazlasıyla aciz kalıyorlar ![]() ![]() O zaman ona içinizden geçenleri doğru kelimelerle ve eksiksiz olarak anlatın ![]() ![]() Örneğin: "Hakemin yanlış kararı yüzünden doğru düzgün uyuyamadım ![]() ![]() Ciddiyetten kaçının Çöpü dökmesini istersiniz, o ise bu duruma nükleer atık muamelesi yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hadi biraz da çöplerden bahsedelim" gibi ![]() ![]() ![]() Sinirlendiğinizi göstermeyin Kadının sinirleri bozulmuştur ve artık dayanamaz hale gelir ![]() ![]() ![]() Erkek "Ağlamanın bir faydası yok" diye bağırır ![]() ![]() Sesinizi yükseltmek, tabakları duvarlara fırlatmak, kapıları çarpmak belki size ağlamaktan daha rahatlatıcı gelebilir ![]() ![]() ![]() ![]() "Sessizliğin beni fazlasıyla kırıyor ![]() ![]() ![]() İltifat etmiyorsa Hangi kadın istemez ki eşinin ya da sevgilisinin ona iltifatlar etmesini ![]() Ama erkeğinizin ruhuna yapışan o konuşmama, içine kapanma inadı sizi iltifatlardan mahrum ediyor ![]() ![]() Erkeğinizin ağzından iltifat sözcükleri duymak istiyorsanız, hareketlerinizi biraz gözden geçirin ![]() Erkekler, aynanın karşısına geçip "Bu bana çok yakıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Örneğin ona uzun zamandır pişirmediğiniz en sevdiği yemeği yapın ![]() ![]() *Alıntı* Dibin notcağızı: Bırakın sessiz kalsınlar konuşmalarına hiç gerek yok onlar için daha hayırlı kanımca |
![]() |
![]() |
|