Azerilerin Aşk Mesajları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Azerilerin Aşk Mesajları"-Sene bu mesajı deyil, üreyimi yollamaq isterdim ![]() ![]() Telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdim![]() ![]() " "-Bu mesaji oxudunsa mene heyransan Vecine deyilse meni sevirsen Cavab versen mensiz yashaya bilmirsen Cavab vermesen mene vurgunsan Gorek indi ne edeceksen?![]() ![]() " "Dünyada bir çox insan var Bezisi duygulu bezisi duygusuz, bezisi qorxulu bezisi qorxusuz Bezisi aglayib bezisi gülür amma gozelliklere ve xosbextiye layiq olan bir insan var o da indi mesajimi oxuyur![]() ![]() " "-Senin üçün uzaqdan sevmeyi, baxmadan gormeyi, toxunmadan hissetmeyi, esitmeden dinlemeyi, goz yaslarimla gülmeyi ve qovusmaq üçün sebretmeyi oyrendim ancaq sensizliyi esla ![]() ![]() " "-Darixdigin senin üçün darixirsa darixmaq gozeldir, Donecekse gozlediyin gozlemek gozeldir Sevirse sevdiyin bax ele bu her seye beraberdir![]() ![]() " "-Sene minlerce gül vermek isterdim amma güller solar, sene omrümü vermek isterdim amma bir gün oleceyem, sene sadece sevgimi verirem ki, o ebediyyen yasayacaq ![]() ![]() " "-Dünyada her sey ozüne bir yoldas axtarar, dasin qelbi yoxdur amma onu da yosun sarar ![]() ![]() " "-Senin olan her seyi, hetta sensizliyi bele seni xatirlattigi üçün sevirem ![]() ![]() " "-Bügün de sabah da üreyin geder yaxinindayam, ozünü tenha hissedende eli üreyine qoy ![]() ![]() Men hemise ordayam![]() ![]() " "-Esq denizden çinqil toplamaga benzer, evvel tek-tek yigirsan sonra bir-bir atirsan Sadece bezilerini atmaga üreyin gelmir ve sen atilmayanlardansan![]() ![]() " "-Bu dunyada iki kor var ![]() Biri meni gormeyen sen![]() O biri gozu senden bashgasini gormeyen men![]() ![]() " "-Sene bir goyerchin gonderirem ![]() ![]() ureyinde sevgi![]() ![]() qanadlarinda xoshbextlik![]() ![]() dimdiyinde opush var![]() ![]()
|
|
|
|