![]() |
Sen Romeo, Ben Juliet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Romeo, Ben Juliet![]() Aşk dolu sözler, romantik yemekler bitmiştir, TV başından kalkmaz, konuşmaz, eskiden gözününüzün içine bakan adam, sizi artık görmez olur ![]() ![]() İşte formüller: Bir araştırmaya göre, kadınların yüzde 22''si ilişkileriyle ilgili şöyle düşünüyor: "Gün geçtikçe birbirimizle daha az konuşur hale geldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden değişiyorlar? Eşinize, artık eskisi gibi olmadığını söylediğinizde, mutlaka "Ama benim de kafamı dinlemeye ihtiyacım var" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kadınlar sık sık, erkeklerin ciddi bir ilişkiye girdikten sonra garip bir değişim yaşadıklarından yakınıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu taktikleri kullanın: Sevgili eşinizi o çok sevdiği koltuğundan uzaklaştırmak aslında hiç de kolay değil ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Göğsüne tabancayı dayayın, tabii ki mecazi anlamda ![]() ![]() 3) Çekici iç çamaşırı ya da yaratıcı fantezilerle, o eski baştan çıkarma taktiğini uygulayın ![]() ![]() Tabii bütün bunların yanı sıra daha kalıcı çözümlere de başvurabilirsiniz ![]() ![]() Kendinizi ağırdan satın Kadın, dişiyle tırnağıyla kendini eşine ve evliliğine adarsa, erkek haklı olarak, ilişki için hiçbir çaba göstermek zorunda olmadığını düşünür ![]() ![]() ![]() Onunla konuşun Soğuk algınlığı geçiren ilişkiler için en iyi ilaç, daha iyi bir ''iletişim'' ![]() ![]() ![]() Asla söylenmeyin, erkekler bunu kaldıramaz Bu konuda önemli olan, vereceğiniz mesajların ''ben''li cümlelerden oluşmamasına dikkat etmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu bol bol övün Ne yazık ki kadın ve erkek, olayları hep farklı şekillerde yorumlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi gibi davranmayın Erkekler kendileriyle ilgilenilmesinden hoşlanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Romeo, Ben Juliet |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Romeo, Ben JulietOff ya! bu tip yazılardan alınacak mutlaka çok şey vardır ama ben ne zaman bunları okusam aklıma şöyle bir resim düşüyor ![]() ![]() ![]() Elinde bir kullanma kılavuzu olan ve mütemadiyen onu okuyup tavırlarını, hareketlerini ona göre ayarlayan ve karşısındakine o kılavuza uygun bir şekilde yaklaşmaya çalışan bir erkek/kadın ![]() ![]() ![]() Sokma akıl 40 adım gider ![]() ![]() ![]() İçinden geldiği gibi davranıp o sıcaklığı hissettiremezsen karşındakine ve bu şekilde ilgisini üzerinde tutamazsan uğraşmayın bence ya! ![]() ![]() Hele şu madde ![]() ![]() ![]() Alıntı: 3) Çekici iç çamaşırı ya da yaratıcı fantezilerle, o eski baştan çıkarma taktiğini uygulayın ![]() Taktik sonucu yatağa atılacak bir kadın/erkek ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Canan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Romeo, Ben Juliet |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Romeo, Ben JulietAlıntı: Aşk dolu sözler, romantik yemekler bitmiştir, TV başından kalkmaz, konuşmaz, eskiden gözününüzün içine bakan adam, sizi artık görmez olur ![]() ![]() Ne yaparsan yap prense çevrilmez artık, mümkünse öpücüğünü geri al, tekrar kurbağa olsun ![]() Yahu artık bitmiş herşey, rahat bırak adamı ![]() Teşekkürler Canan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Romeo, Ben Juliet |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Romeo, Ben JulietRica ederim Banemin ve LaLe ![]() Size tamamen katiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karekteri kötü olan gidecekse her durumda gider zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Bayagi sinirlenmisim |
![]() |
![]() |
![]() |
Sen Romeo, Ben Juliet |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Romeo, Ben JulietAlıntı: Sevgili eşinizi o çok sevdiği koltuğundan uzaklaştırmak aslında hiç de kolay değil ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Göğsüne tabancayı dayayın, tabii ki mecazi anlamda ![]() ![]() 3) Çekici iç çamaşırı ya da yaratıcı fantezilerle, o eski baştan çıkarma taktiğini uygulayın ![]() ![]() Resmen dalga geçilmiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|