![]() |
Kadından Korkan Erkekler! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadından Korkan Erkekler!Kadından Korkan Erkekler! “Seni taşıyamaz ki erkekler, sen zorsun! Ben seninle baş edebilecek çok az adam olacağını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmanın geri kalanını size noktası, virgülüne dokunmadan aktarıyorum: Ben: Neden korkuyorlar? Oysa benim bütün bu sert görüntümün altında yumuşacık bir kadın yatıyor ![]() ![]() ![]() Arkadaşım: İşte tam olarak bu yüzden! Kimseye ihtiyacın yok havası veriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben: Herkesin birine ihtiyacı vardır elbette, yalnızlık Allah’a mahsus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşım: Hayır adamlar kadın gibi kadın ararlar ![]() ![]() Ben: Böyle olunca mı kadın gibi kadın olunuyor? Kadını doğurttuğu 5 çocukla bırakıp giden adam, geride bıraktığı çocuklara böyle bir kadının mı bakabileceğini zannediyor peki? Farkında mısın saydığın niteliklerin içinde akıllı, zeki gibi sıfatlar yok, neden? Zeka kısmına erkekler baksın, bizim saçımız uzun aklımız ermez mi? Hatta ermese daha iyi olur, değil mi? Peki, ermeyen aklımızla bu devirde nasıl ayakta kalacağız? Tek başımıza onurumuzu, namusumuzu, kimliğimizi nasıl koruyacağız? Bırakın bu işleri yahu, böyle kadınlar araya araya kendinizi de, kadınları da bozdunuz! Arkadaşım: Sen olayı genelleştirdin ![]() ![]() ![]() Ben: Bunu sen söylemesen de biliyorum zaten ![]() ![]() Arkadaşım: Kızdın mı bana? Ben: Yok canım neden kızayım? Sadece düşünüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|