![]() |
Tüm Zamanların En İyi Güzellik Önerileri! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüm Zamanların En İyi Güzellik Önerileri!![]() * Beyonce: Her zaman gülümseyin ve cildinizden nemlendiriciyi eksik etmeyin! * Göz çevresi kremi Kate Winslet: İyi bir göz kreminin yerini hiçbir şey tutamaz ![]() ![]() * Su ile temizleme Mary J ![]() ![]() ![]() ![]() * Omega 3 yağı Gwyneth Paltrow: Cildim için omega 3 yağını kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Buz canlandırır Lucy Liu: Cildizini canlandırmak için bir küp buzu arada yüzünüzde gezdirin ![]() ![]() * Bol bol su için America Ferrera: Su içmeyi arttırdığım günden beri cildim, tırnaklarım ve saçlarım daha pürüzsüz ve sağlıklı görünüyor ![]() * Mat ve ışıltı dengesi Scarlett Johansson: Yüzüme ışıltı eklemek istediğim zaman, cildimin bazını mat yapıyorum ![]() ![]() * Doğal pembelik Liv Tyler:Fondöteni ve allığı (hafif pembe) uyguladıktan sonra şeffaf bir toz pudrayla üstünden geçin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hafif bronzluk Rachel Bilson: Güneşte kalmış gibi doğal bir görünüm için, yanaklarıma ve göz kapaklarıma bronzlaştırıcı toz pudrayı hafifçe sürerim ![]() * Nemlendirici ve fondöten Eva Mendes: Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde günlük nemlendiricinizle ışıltılı bronzlaştırıcınızı(bir damla) karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() * Pratik "Smoky" gözler Ellen Pompeo:Buğulu bir göz makyajı için göz kapaklarınıza nemlendirici sürün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|