Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alabilirim, gününde, sevgililer

Sevgililer Gününde Ne Alabilirim ?

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor Sevgilinize ne hediye alacağınızı düşünüyor, fakat aklınıza bir şey gelmiyorsa; bu hediyeler belki size fikir verebilir:

Kol Saati
Sevgilinize sevgililer günü hediyesi bir kol saati alabilirsiniz Değişik bir saat istiyorsanız yeni moda led kol saatlerini düşünebilirsiniz

Peluş Oyuncak
Peluş Oyuncaklar sevimli oldukları için hiç bir zaman modasını kaybetmediler Özellikle de köpek ve kedi şeklindeki peluş oyuncaklar

Ayakkabı
Ayakkabı tutkunu ya da yeni bir ayakkabıya ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz bir sevgiliniz varsa ona güzel bir ayakkabı alabilirsiniz

Parfüm
Sevgilinize güzel kokan bir parfüm alabilirsiniz

Gömlek / Kravat

Özellikle yoğun iş hayatı yaşayan erkek arkadaşınıza gömlek ya da kravat alabilirsiniz

Altın / Gümüş Takılar
Kız arkadaşınıza üzerinde değişik motifler bulunan bir kolye, bilezik, küpe ya da diğer takı aksesuarlarından birini alabilirsiniz

Sonuç olarak onu mutlu etmek sizin elinizde Belki bir hediye ile belki de bir duygu ifadesi ile sevgilinizi bu özel günde mutlu edebilirsiniz

(benim düşüncem bunlardan yana değil )

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Afili paylasim icin tesekkurler canim Ama ben sunu soylemeden gecemeyecegim musadenle

Hayat fazlasiyla kaide ve kurallarla cercevelenmis, cocuklugumuzdan beri alismisiz zaten meli malara Yok hic sevmedigim halde onumdeki su yemegi yersem ancak annem o cok sevdigim kirmizi pabucu alir, yok su sinavi verebilirsem ancak sinifi gecebilirim, yok su isi halledebilirsem ancak patronun gozune girebilirimYok efendim anneler gunu, babalar, yok sevgililer gununde sevgilime sunu alirsam onu ne kadar sevdigimi en guzel sekilde kanitlayabilirim

Bu gibi ozel gunler biz kadinlarin duygusalliginin somurulmesinden baska bir sey degildir Eminim ki icinden ''off ne sacma bir adet bu ama gene de almaliyim'' boburlenmesiyle alan bir cok kisi vardir hediyesini bu gunlerde, sirf adet yerine gelsin diyerekten Hayati basma kalip bir sekle sokup daha da sikici bir hale getirmeyelim

Canimiz ne zaman isterse tutup o zaman hediye alabilelim Canimiz isteyince patrona cikisabilsek, anne ben bu yemegi sevmedim yemek isteiyorum diyebilsek, sinav vermeden sinif gecebilsek keske Hayatta zaten yeterince dayatma var, tutup bide bu absurt dayatmacaya uymayalim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com