![]() |
'Doğru Bir Yöntem Değil' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Doğru Bir Yöntem Değil''Doğru Bir Yöntem Değil' Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak, Burun, Boğaz Ana Bilim Dalı Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Almaç, ?İnsanlar bunu neredeyse her gün kullanarak kulaklarını temizlemeye çalışıyorlar ![]() ![]() ![]() Kulak yolundaki salgıyı temizlemeye çalıştıkça kulağın daha fazla sıvı salgıladığını ifade eden Almaç, şöyle konuştu: ?Siz temizlediğinizi sanıyorsunuz ve oradaki yağlı tabakayı açıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Almaç, ?Kanama olmaması, kesilmemesi, kızarma ve şişme olmaması lazım ![]() ![]() ![]() ![]() Hurriyet |
![]() |
![]() |
![]() |
'Doğru Bir Yöntem Değil' |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Doğru Bir Yöntem Değil'Bununla ilgilli bir anımı anlatmak isterim ![]() ![]() ![]() Bir sabah uyandığımda az duyduğumu farkettim sonra kirin buna sebeb olduğunu anladım kiri çıkarmak için bu kulak çöpünü kullanayım dedim ama nafile çıkmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iki kulaktamı tıkandı diyeceksiniz sol kulağımda daha önce geçirdiğim bir motorsiklet kazasından sonra yüzde 18 oranında kalıcı işitme kaybı oluşmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Düşük sesleri duyamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() "sen çöp mü kullandın evladım?" "evet efendim" "aferim kiri iyice zara yapıştırmışsın ben bunu istesemde çıkaramam" "ne yapacağız peki?" "ne mi yapacağız? evladım bu ilaçları al bunları kullanacaksın iki gün sonra gel o zaman kiri çıkarabilirim bu şartlarda müdahale etmem imkansız" "ne yani ben iki gün böylemi dolaşacağım?" "onu kulağını karıştırırken soracaktın kendine hadi geçmiş olsun ![]() ![]() Sonuç iki gün arızalı dolaştım ve iki gün sonra bu dertten kurtuldum ![]() ![]() Bir daha çöp kullanmakmı? asla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|