|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustosta, ara, başvuruları, burs, devam, eden, eriyor, katkı, kredisi, kurumuna, lisans, sona, sınıf, yurt, yüksek, yükseköğretim, öğrencilerinin, öğrenim |
![]() |
Yükseköğretim Kurumuna Devam Eden ön Lisans, Lisans ve Yüksek Lisans Ara Sınıf öğrencilerinin Yurt, Burs, öğrenim ve Katkı Kredisi Başvuruları 5 Ağustos'ta Sona Eriyor. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yükseköğretim Kurumuna Devam Eden ön Lisans, Lisans ve Yüksek Lisans Ara Sınıf öğrencilerinin Yurt, Burs, öğrenim ve Katkı Kredisi Başvuruları 5 Ağustos'ta Sona Eriyor.Başvurular 5 Ağustos'ta sona eriyor Yükseköğretim kurumuna devam eden ön lisans, lisans ve yüksek lisans ara sınıf öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 5 Ağustos'ta sona eriyor ![]() Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan (YURTKUR) yapılan açıklamaya göre, 2012-2013 öğretim döneminde, bir yükseköğretim programında okumaya hak kazanacak öğrenciler yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi için sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra başvurabilecek ![]() ![]() Başvurular, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun ''www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurtlar 10 Eylül 2012 tarihinde açılacak ![]() Akşam
![]() |
|