![]() |
Piranha 3D | 27.08.2010 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piranha 3D | 27.08.2010![]() ![]() Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku Yönetmen: Alexandre Aja Oyuncular: Adam Scott, Elisabeth Shue, Christopher Lloyd, Eli Roth, Jerry O'Connell, Ving Rhames, Richard Dreyfuss, Kelly Brook, Dina Meyer Konu: Her yıl Bahar Tatili’nde Victoria Gölü’nün nüfusu 5,000’den 50,000’e fırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FİLM RESİMLERİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FRAGMAN |
![]() |
![]() |
![]() |
Piranha 3D | 27.08.2010 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piranha 3D | 27.08.2010Filmi dün izledim ![]() ![]() ![]() Açıkçası filmi izlememin tek nedeni birkaç farklı filmde izlediğim piranhaları 3D olarak merak etmemdi ![]() ![]() ![]() Konu bildik; bu kez mekân deniz kıyısı değil, gelirinin çoğunluğunu genç turistlerden sağlayan bir göl kasabası ![]() ![]() ![]() ![]() Bel çevresi Tom Cruise ile oynadığı Coctail filminden bu yana hayli kalınlaşmış Elisabeth Shue, kasabanın şerifi rolünde; bana biraz Jaws'daki Roy Scheider'in Martin Brody karakterini hatırlattı ki o da söz konusu filmde sahil kasabası şerifini oynuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Parçalanmış vücutlar, kan revan ve bol çığlık ![]() ![]() ![]() ![]() 18+ yaş sınırlaması oldukça yerinde çünkü bazı kanlı sahneler vahşet boyutuna ulaşmakta ![]() ![]() ![]() Piranhalara ve piranhalarla ilgili filmlere çok meraklıysanız belki ilginizi çekebilir aksi takdirde filmi izlemediğinizde çok da birşey kaçırmazsınız diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|