Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akmareul, boatda, gördüm, şeytanı

Şeytanı Gördüm | Akmareul Boatda | 27.05.2011

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytanı Gördüm | Akmareul Boatda | 27.05.2011

ŞEYTANI GÖRDÜM

Orjinal Adı: Akmareul Boatda - I Saw The Devil
Yönetmen: Ji-woon Kim
Oyuncular: Byung-hun Lee,
Gook-hwan Jeon, Ho-jin Jeon
Senaryo: Hoon-jung Park
Görüntü Yönetmeni: Lee Mogae
Müzik: Mowg
Tür: Gerilim - Korku - Dram

Filmin Konusu: Kyung-chul zevk için insanları öldüren tehlikeli bir psikopattır Yıllardır peşinde olan polis henüz onun nasıl göründüğünü bile öğrenememiştir Kyung-chul, emekli bir polis şefinin kızı olan Joo-yeon’u gözüne kestirir Kızı acımasızca işkence edip öldürmeyi kafasına koyan katil, onu izlemeye başlar Joo-yeon’un ölümü, gizli ajan olan nişanlısı Dae-hoon’u çok sarsar ve katili bulmaya karar veren adam, bunun için bir canavara dönüşmesi gerekse bile, öcünü almak için elinden gelen her şeyi yapacağına yemin eder

Film Fragman

Film Resimler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com