![]() |
Ceo'lar Da Yerli Dizi Takip Ediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ceo'lar Da Yerli Dizi Takip Ediyor![]() Türkiye'nin önde gelen CEO'ları televizyonda ne seyrediyor? CEO Life dergisi son sayısında bu sorunun cevaplarını aradı ![]() Dergide yer alan bir diğer habere göre, CEO'ların yüzde 76 ![]() ![]() ![]() ![]() İlk üçte yerli dizi var 136 CEO arasında yapılan araştırma, ortaya ilginç sonuçlar çıkardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatının ve kadınlarının konu edinildiği 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi ise CEO'ların gözdesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CEO'lar TV izliyorlar mı? Evet: yüzde 76 ![]() ![]() ![]() Hangi dizileri izliyorsunuz? Muhteşem Yüzyıl 34 ![]() Öyle Bir Geçer Zamanki 11 ![]() Aşk ve Ceza 7 ![]() Yabancı diziler 6 ![]() Ezel 4 ![]() Hanımın Çiftliği 4 ![]() Behzat Ç ![]() ![]() Everybody Loves Raymond 1 ![]() Fatmagül'ün Suçu Ne? 1 ![]() Gönülçelen, Papatyam 1 ![]() Kurtlar Vadisi 1 ![]() Spartaküs 1 ![]() Diğer 14 ![]() Düzenli izlemiyorum 4 ![]() İzlemiyorum 4 ![]() Yerli dizi oyuncularında en beğenilenler Halit Ergenç 27 ![]() Özgü Namal 17 ![]() Kenan İmirzalıoğlu 9 ![]() Nurgül Yeşilçay 5 ![]() Hazal Kaya 4 ![]() Zeki Alasya 4 ![]() Altan Erkekli 2 ![]() Beren Saat 2 ![]() Çetin Tekindor 2 ![]() Haluk Bilginer 1 ![]() Hugh Laurie 1 ![]() Kerem Atabeyoğlu 1 ![]() Zafer Ergin 1 ![]() Diğer 11 ![]() Beğenmiyorum 5 ![]() En beğendikleri sinema oyuncu hangisi? Nathalie Portman 24 ![]() Leonardo Di Caprio 17 ![]() Colin Firth 14 ![]() Cem Yılmaz 12 ![]() Şener Şen 9 ![]() Demet Akbağ 6 ![]() Jeff Bridges 4 ![]() Ata Demirer 2 ![]() Diğer 7 ![]() CEO'ların son bir yılda en beğendikleri sinema filmleri King's Speech 22 ![]() Black Swan 18 ![]() Inception 17 ![]() Av Zamanı 9 ![]() Eyvah Eyvah 2 9 ![]() Social Network 7 ![]() Avatar 3 ![]() Aşk Tesadüfleri Sever 2 ![]() Crash 1 ![]() Girl With Dragon Tattoo 1 ![]() Kick Ass 1 ![]() New York'ta 5 Minare 1 ![]() Oğlum ve Ben 1 ![]() Ray Romano 1 ![]() |
![]() |
![]() |
|