Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dizi, fragmanı, ismail, müzikleri, oyuncuları, yaka

2 Yaka Bir İsmail Fragmanı Oyuncuları Dizi Müzikleri

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dizinin Konusu
Çocuk yaşta hem öksüz hem yetim kalan İsmail, Ayvalık eşrafından Çıkık Kamil tarafından büyütülür İsmail, evlenecek çağa geldiğinde gönlünü Çıkık Kamil’in kızı Hacer’e kaptırır Hacer’le İsmail, Kamil’in bütün itirazlarına rağmen evlenmeye karar verirler Ancak düğüne 1 ay kala, Ayvalık’la Midilli arasında balıkçılık yapan İsmail’in teknesi alabora olur, İsmail birkaç gün Midilli’de kalmak zorunda kalır Geçici bir süreliğine hafızasını yitiren İsmail, Midilli’de Kalliope isminde dul bir Yunanlı kadına aşık olur ve onunla evlenirler Günler sonra hafızası yerine gelen İsmail, deli gibi sevdiği Hacer’den de vazgeçemez ve on gün sonra onunla da evlenir

Bir gönüle iki aşk sığdıran balıkçı İsmail, birisi Midilli’de, birisi Ayvalık’ta yaşayan iki ailesi arasında mekik dokumaya başlar

Oyuncu Kadrosu
Erdal Özyağcılar
Rana Cabbar
Meltem Gülenç
İbrahim Kendirci
Eylem Yıldız
Bülent Şakrak
Nail Kırmızgül
Serhat Özcan
Gökhan Yıkılkan
Gizem Denizci
Cansu Dağdelen
Şener Kökkaya
Özlem Şendiç
Zeynep Kankonde
Elini Filini
Keti Papanika
Manolois Sarmonis
Zafiris Katramadas
Stefanos Damatos
Georgia Liossi
Giannis Chatssigeorgious

1Tanıtım Fragmanı

Videoyu Göremeyenler Tıklayınız

2Tanıtım Fragmanı

3Tanıtım Fragmanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2 Yaka Bir İsmail Bana Esmeyi Anlat

Atv Ekranlarında Yayınlanacak Olan ’2 Yaka Bir İsmail’ Dizisinin Başrol Oyuncusu ‘İsmail’ Eşlerini Kendisi Seçti!
Merakla beklediğinizi biliyorum, Çok güzel bir dizi olacak bunada eminiz Dizimizin başrol oyuncusu Balıkçı İsmail kendisine dizide eşlik etmesi için 2 eş adayını kendisi belirledi Dilerseniz haberin detaylarını beraber okuyalım…

Haber Detayları;

Erdal Özyağcılar’ın iki eşli bir balıkçıyı canlandırdığı ‘İki Yaka Bir İsmail‘ dizisinin çekimleri Ayvalık ve Midilli Adası’nda sürüyor

Özyağcılar’ın yanı sıra Rana Cabbar, Meltem Gülenç, İbrahim Kendirci, Eleni Fellini ve Nail Kırmızıgül’ün rol aldığı dizinin tanıtımı önceki gün Ayvalık’ta yapıldı Önümüzdeki hafta başlayacak dizideki eşlerini oynayacak Meltem Gülenç ve Yunan Eleni Fellini’yi kendisinin seçtiğini söyleyen Özyağcılar, “Midilli’deki eşimi oynayan Eleni, yazarken gözümde canlandırdığım kişi oldu Türk karım için araştırma yaptım Meltem’in hem saflık hem de sevimlilik barındıran gülüşünden etkilendim Bu diziyle seyirciyi hop oturtup hop kaldıracağız Gerçekten iki farklı ülkede evli olan ve kadınların birbirlerinden haberdar olmadığı 25 kişiyle tanıştım Üstelik iki farklı ülkede evli olmak yasal bir şey” dedi

(Seçkin Şenvardar, 26-04-2012, Milliyet)

2 Yaka Bir İsmail 1 bölüm özeti(13 Mayıs) BİR GÖNÜLDE İKİ AŞK Biri Türk, biri Yunan iki eşi arasında mekik dokuyan bir balıkçının hikayesi… Usta oyuncu Erdal Özyağcılar başrolde! Yakında atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan İKİ YAKA BİR İSMAİL, Türk ve Yunan oyuncuları bir araya getiriyor Dizi, iki eşli balıkçı İsmail'in hayatını anlatacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com