![]() |
Sevdim Seni Matematik - Ahmet Yıldız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdim Seni Matematik - Ahmet YıldızAhmet yıldız / ALFA Yayınları KİTAP ARKA KAPAK YAZISI ´Matematikte başarılı olmayı istiyorum ve başarılı olmamın tek yolu BENDEN geçiyor ![]() Bu kitap, vazgeçmemen gerektiğini hatırlatmak, "matematik başarısızlığının" nedenlerini görmene yardımcı olmak ve onunla mücadele ederken sana kılavuzluk yapmak için yazıldı ![]() Matematikte başarılı olmak için yapılması gerekenleri yapacak tek kişi SENSİN! Matematik birçok öğrencinin sevmediği dersler sıralamasında zirveyi kimseye kaptırmamaktadır ![]() ![]() Anneler, babalar, öğrenciler ve hatta öğretmenler bu başarısızlığı öğrencinin "matematik yeteneğinin" olmamasına dayandırır ![]() ![]() ![]() "SEVDİM SENİ MATEMATİK" KİTABINDA HANGİ KONULARI BULACAKSINIZ? Kitapta Hangi Konuları, hangi sayfada Bulacaksınız Giriş : Kitabın kullanma kılavuzu 1 ![]() Nerden çıktı bu matematik Matematiğin laneti 2 ![]() Neden matematikte başarısız oluyoruz Matematik başarısı kimin elinde Matematik başarısızlığında dış etkiler ve iç tepkiler Matematik baş edilebilecek bir derstir Başarınızın sinsi düşmanı: başarı engelleyicileri Korkun seni takip edecek Matematik korkusunu yenmenin yolu onu sevmekten geçer Matematikten neden zevk almıyoruz? Mazeretlerinden kurtul ki matematikte zirve yap 3 ![]() Matematikle baş edebilmek: matematik dersine taktiksel hazırlık Matematik dersine çalışmak Sınav anı: matematik sınavına giriyorsun Matematik test soruları nasıl çözülür? Matematik hurafeleri 4 ![]() Matematik eğlencelidir Sol beyni gıdıklayalım uyansın Şaşır ve şaşırt: sihirli matematik Arkadaşlarına oyna: matematik oyunları Bunları biliyor muydun? Matematik kısa yoları 5 ![]() Aileye ve öğretmene öneriler Çıkış: kaynakça "SEVDİM SENİ MATEMATİK"KİTABINI NASIL TEMİN EDECEKSİNİZ "Sevdim Seni Matematik; Matematik Dersinde Başarılı Olmanın Matematiği" Türkiyedeki tüm orta ve büyük ölçekli kitapçılara dağıtılmaktadır ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|