Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
graffiti, sıfırdan, yapımını, öğretiyoruz

Sıfırdan Graffiti Yapımını Öğretiyoruz

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıfırdan Graffiti Yapımını Öğretiyoruz

Merhaba arkadaşlar,
Sizlere çok güzel haberlirimiz var Öncelikle biz kimiz öğrenmek isterseniz, ÖğretBize ekibiyiz, bizim platformumuzda eğitmenlerimiz gönüllü olarak bu işi bir çıkar gözetmeden yapıyorlar Eğitmen kadromuza katılamk isteyen herkes uzmanlığını bizimle paylaşabiliyor

Asıl konumuza gelirsek, graffiti alemin adı Code, gerçek hayatta Ferhat Dündar bizlere sıfırdan graffiti yapımını düzenli bir eğitim periyodu ile gerek videolar gerek makalaler ile destek ve öğretici içerikler paylaşacağını söyledi Çizimleri gerçekten çok orjinal, bir kısmını forumda bulabilirsiniz Hiç bir kısıtlama olmadan herkese açık bir eğitim olacak, katılmak isteyenler sitemize kaydolmaları yeterlidir Burada sitemizin reklamını yapmayı amaçlamadık, sadece eğitmenimiz gönüllü olarak bir şeyler öğretmen istiyor, sonuçta emeklerimizin boşa gitmesini istemiyoruz Kayıt için ogretbizecom/frm adresinden kayıt ol'a basmanız yeterlidir 19 Mayıs gençlik ve spor bayramında eğitimler başlayacaktır İlginiz için teşekkürler, eğitmen alımlarımız devam etmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com