|  | Bir Delinin Mektubu |  | 
|  08-03-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bir Delinin MektubuBir Delinin Mektubu Merhaba sevdiğim; Uzun zaman oldu seninle görüşmeyeli,sana dokunmayalı,kokunu içime çekmeyeli  Kimbilir ne hallerdesin,kiminlesin,kimler bakıyor o sımsıcacık gözlerine,tutamadığım ellerini kimler okşuyor  Biliyormusun bunları düşünmek beni kahrediyor  Bugün ayrılığımızın seksen üçüncü günü  Ben hala dönüp arkama bakmadım,bakamıyorum  Çünkü döndüğüm an tekrar ilerlemeye gücüm olmayacak biliyorum  Ben seni yalnızca bir kere terkedebilirim  Bir ikincisine gönlüm dayanamaz  Bu yüzden senden hep uzak yaşıyorum  Bazen diyorum her şeyi bırak geri dön, koş, sarıl, sımsıkı kucakla ve bir daha asla bırakma  Ama olmaz diyor yüreğim  Biz ayrıldık, nasıl yaptık bunu birbirimize, neden giderken kal diyemedik birbirimize, neden mühürlendi dudaklarımız, neden kırılası ellerim tutamadı seni, neden neden neden    Oysa öyle çok seviyordum ki seni  Kimselere anlatmıyordum bile  Kendimden bile kıskanıyordum  Aynalardan gizliyordum seni  Geçen gün tüm cesaretimi toplayıp seni aradım  Telefona bir başkası çıktı  O an yıkıldığım andı  Yüreğim öylesine acıdı ki  Telefon ellerimin arasından kayıp gitti  Seni isteyemedim o nerde diyemedim  Hala çok acıyor yüreğim, o gün bugündür kanıyor  Hiç kimseyle konuşmuyorum, yemek yemiyorum, su içmiyorum   Hayatla bağlarım kopmak üzere  Keşke diyorum hani keşke böyle olmasaydı sonumuz  Yada keşke bu kadar çok sevmeseydim seni  Hiç bağlanmasaydım sana  Keşke sen olmasaydın ya da keşke ben hiç doğmasaydım  O kadar çok pişmanım ki    Herkes delirdiğimi söylüyor  Yine sebepsiz yerlere gülmeye başladın diyorlar   Halbuki ben seninle geçen güzel günlerimizi düşünüyorum o an  Bazen de durup dururken ağlıyorum  Hıçkırıklarla uyanıyorum uykularımdan  Alıp başımı gitmek istiyorum  Buralardan çok uzaklara  Ve bir daha hiç geri dönmemek  Varsın deli desinler bana ben yinede seni hala çok seviyorum    | 
|   | 
|  | 
|  |