![]() |
Alo Kanka 1550 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alo Kanka 1550Alo Kanka İstanbul Emniyet Müdürlüğü' nün 08 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1550 Alo Kanka SMS sistemi; Kullanıcıların cep telefonlarının mesaj bölümüne girerek yazacakları mesajı bütün operatörlerden 1550' ye kısa mesaj olarak yollaması ile calışır ![]() İstanbul polisinin, ilköğretim çağındaki çocuklarla iletişim için başlattığı 'Alo Kanka 1550' projesi büyük ilgi gördü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PSİKOLOGLA EVE ZİYARET Kanka polisler 1550'ye mesaj gönderen çocukların şikâyetlerine göre evlerine de gidiyor ![]() ![]() ![]() "Beş kardeşiz, babam bize bakmıyor, üvey anne yüzünden bizi ve babaannemizi dövüyor ![]() ![]() "Kanka sevgilim yok, nasıl bulucam" "Abla olarak rica ediyorum, ailem, ben ve küçük kardeşim, erkek kardeşimden sürekli küfür ve bıçakla dayak yiyoruz, yardım edin" "Üvey annem şiddet uyguluyor, adresim ![]() ![]() ![]() "Satrançta kısa mat yöntemi var mı?" "Kanka sosyal bilgilerden 98 aldım, 2 puanla 100'ü kaçırdım ![]() "Kanka ben de polis olmak istiyorum, ne yapmam lazım?" "Polis evladım, oğlum torunumu dövüyor" iem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|