![]() |
İşte En Baba Sözler! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte En Baba Sözler!İşte En Baba Sözler! Bir otomobil firmasının Babalar Günü'nde çıkarmayı planladığı kitap için gönderilen favori baba sözleri, hem düşündürüyor hem de güldürüyor ![]() ![]() Sosyal paylaşım ağlarıyla gönderilen ''İcat çıkarmayın başıma'', ''Adam ol'', ''Annene söyle ben karışmam'', ''Sigortalı bir iş bul kendine'' gibi baba sözleri dikkati çekiyor ![]() ''Babalar günü'nde babanıza onun sözünü dinlediğinizi gösterin'' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, babaların en favori sözleri bir kitapta toplanacak ![]() Kullanıcılar babalarına ait favori sözleri paylaşarak ''Babam der ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanıcılar Twitter ve Facebook aracılığıyla babalarına ait sözleri paylaşırken, her paylaşımda ise 1 puan alıyorlar ![]() ![]() Sosyal paylaşım ağları ile gönderilen ''İcat çıkarmayın başıma'', ''Adam ol'', ''Annene söyle ben karışmam'', ''Sigortalı bir iş bul kendine'' gibi favori baba sözleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor ![]() ''Biz de delikanlıydık, yaptık zamanında aynılarını ![]() ![]() ![]() Sosyal paylaşım ağları ve etkinliğin sitesi aracılığıyla paylaşılan bazı ''favori baba sözleri'' ise şöyle: -''Akşam ezanı okunmadan evde olacaksın, yoksa dışarda yatarsın'' -''Ocağıma incir ağacı diktiniz'' -''Seni o bilgisayarla evlendireceğim'' -''Başka kimler geliyor okul gezisine, tanıyor muyuz?'' -''Akşam ben gelmeden evde olunacak'' -''Ne kadar büyürsen büyü benim gözümde çocuksun'' -''Kapatın şu ışıkları evi lunaparka çevirdiniz'' -''Milletin çocukları cin, bizimkini cin çarpmış'' -''Anası kılıklı'' -''Mutsuz insandan her zaman korkacaksın'' -''Dar yerde yemek yiyeceğine geniş yerde dayak ye'' -''Sen varken ben mi gideyim ekmek almaya?'' -''Kendi paranı kazan da sen daha iyisini al'' -''Bizde delikanlıydık, yaptık zamanında aynılarını ama sen yapma'' -''Al şu parayı lazım olur'' -''Kendine bakmayan evine hiç bakmaz'' -''Akşam yatmak bilmiyorsunuz sabah kalkmak ![]() ![]() ![]() -''Ben parasında değilim ama ne gerek var'' Kaynak |
![]() |
![]() |
|