![]() |
12 Yaşlarındaki Kızın Mektubu .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 12 Yaşlarındaki Kızın Mektubu ..ßitanem ; ßeni sevdiğini ßiLiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TekLifLerini arkadaşLarım yüzünden reddetiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Acaßa ßenim iyiLiğimimi istiyorLar yoksa kötüLüğümümü ßiLmiyorum ![]() ![]() ![]() Ama sen de benim kaç yıLLık kaLßimin prensisin ![]() ![]() Seni sadece yazın göreßiLiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kış oLunca hep seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßeLkide oraLarda ßiriyLeriyLe ßüyük aşkLar yaşamışsındır öyLe değiL mi ? Ama hakLısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana karışmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen sene neLer oLdu değiLmi ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzenim oyuncak paraLarLa doLu cüzdanını kayßetmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ne oLmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşında kuzenime aşık oLmuştu ![]() ![]() ßiLiyormusun o günLerde kuzişimLe ben size LakpLar takmıştık ![]() ![]() ![]() Sana ßugs ßunny diyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßir gün de siz ßizi arkamızdan kovaLamaya ßaşLamıştınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama tatLı kavgaLardı ßunLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ondan sonraki yıL ßiraz daha ßüyüdük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra abLan beni tuvaLete çağırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AbLan kardeşim sana çıkma tekLifi ediyor ne diyorsun ? diye sorduğunda kaLbim güm güm atmaya ßaşLadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimden geLmeyerek güLer yüzümü korumaya ßirazda oLsa çaLışarak '' oLmaaz '' dediğimde kendimi öLdüresim geLmişti ![]() ![]() Vee ßir sonraki yıL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßizz ßi yere oturduk sizde karşımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sonra benim kuzenim sinirLendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve 1 yıL sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßense '' Hayır Getiremezsin'' demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonraki günLerde yine bizim siteden ßir çocuk bana tekLif etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni unuttuğumu sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßir sonraki yıL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaza yeni başLadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni unuttuğunu başka birine aşık oLduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi Adanaya döndük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumartesi oradayım ßitanem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|