![]() |
Gittiğinde... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittiğinde...Gittiğinde ![]() ![]() ![]() ‘ölüm gibi yaklaşıyor aşk aşk gibi yaklaşıyor ölüm’ ‘Bilmeliydim sadece gölgendi burayı terk eden’ uzakları hatırlattığında gözlerin takılıp onulmadık bir öykünün peşine öyle sen kokabilmeliydim ![]() sen varlıktın,içime dokunan bir pelikan saflığı ![]() tutamadığımda denizleri ve çaresizlik tükettiğinde yapabileceklerimi cesareti fısıldayandın sinir uçlarıma ![]() bayram görmemiş bir çocuk saflığıyla öyle beyazdın öyle kabulleniştin öyle su rengiydin ![]() ‘Bilmeliydim sadece sesindi soğuklaşan’ bir martı telaşıyla gezinirken kız kulesinde sana albatros masalları anlatmalıydım ve yarısı sen olan militan dağınıklığımı ![]() sonra durup öyle karşında bir iç savaş sebebi gözlerini duyabilmeliydim ![]() sen; yitirdiğimde tüm yaşam dengelerini içime değen kalabalığın resmi gibi öyle sığınmaktın öyle kuşanmaktın ![]() /biliyorum bir iç savaş sebebidir gözlerin/ eski bir gramofon sessizliğinde geçmişime uzanır ellerin ![]() en çok da bilincim sarsılır, tutarım kendimi ![]() ![]() ![]() Yasir Ahıskalı |
![]() |
![]() |
|