![]() |
Muazzam Bir Hüznün Manzarası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muazzam Bir Hüznün Manzarası![]() Sadece duy istedim En titrek yerinden yırtılmış bir sesi ![]() ![]() ![]() Nakaratı tarafından terkedilen bir şarkı gibi anlatabilmek seni ne zor şimdi bir bilsen ![]() ![]() Alfabenin sesli harflerinden yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz adı konulmamış hikayelerim vardı benim ![]() ![]() İstanbul'â nazır ![]() ![]() Lâl tebessümlerimi düşürürken her sabah yüzümden… Mecazi anlamlarda yaşattığım bir çocuk vardı içimde… İnsan bazen kıyısında ve kuytusunda yaşıyor hayatı işte ![]() ![]() ![]() ![]() Muazzam bir hüznün manzarasını taşır şimdi yüzüm ![]() ![]() Ellerimin arasından kayıp giden aşklara dair ![]() ![]() ![]() Lafı çok fazla uzatmadan yürek kırıklıklarım… Eğik gülüşlerimi alıp gitmeliyim buralardan Kalp atışlarımın saçları dağınıkken biraz ![]() ![]() ![]() Farz etki bilincimin altında ezdiğim bir çok aşk’a ![]() ![]() ![]() Anlatım bozukluğuna uğramış bir çok duyguya sahibim ![]() ![]() ![]() Tutsaklığını yaşarken yüreğimde sen tarafından yaratılan devrimin ![]() ![]() ![]() İçimde yıldızları sönmüş bir geceyi kanatıyordum… Hali hazırda imarsız düşler kurduğum şehirlerim varken ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur düşürürken kirpiğinden gözyaşlarını ![]() ![]() ![]() Adına hayat dedikleri şeyin savruluşuna yakalanıyordum Günahlarımı sırtlarken kambur kalmış yalanlarım Mavisini yitirmiş gökyüzü ağıtlarını düşürüyordu yer yüzüne ![]() ![]() ![]() Umudu uykuya dalmış bir çocuğunun gözlerinde arama artık! Rüzgarlar süpürdü çoktan masalları ![]() ![]() ![]() ![]() Cenazesi kaldırılırken amorti sevdaların ![]() ![]() ![]() Acılar saklanmaya çalıyordu insan içinde Neden! diye sorma bana şimdi ![]() ![]() ![]() Böyle yaşanıyordu pinokyonun aşkı ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|