Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelmedin

Gelmedin....

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gelmedin....

Ben sevdamı maviye yükleyip gönderdim sanaNe varsa kendime dair çıkardım
hepsini ve sundum ellerineBeynimde benligimde yüregimde gizli birşey
kalmasın öylece beni bil diyeÖfkeden,şüpheden,acıdan arındımSana koştum
seni bulurum sandım, uzaklıkları aştım Adını haykırdım dağlara yankılanan
sesimi bir ben duydumÇocuk gibi kayboldum koca koca kentlerin ortasında,
bir başıma yabancı yüzlere baktımSeni çağırdım gelesin diye,beni kayıp
iklimlerden alıp bahara taşıyasın diyeGelmedin
Gülüşlerim yüzümde soldu,sensizlik gözyaşı olup aktı, yüreğim ıslandıYıldızlara baktım biri sensindir diye, orada da yoktun Oysa sana koşuyordum ben içimde deli bir özlem, anlatılmaz bir aşk hasretiyle sana koşuyordum Nerede olduğunu bilmiyordum ama seni bulacağıma dair umudumu büyütüyordum içimde Böyle bir sevdayı duyup da gelmemen mümkün müydü? Ben anlatamasam sana mavilerim anlatacaktıDenize bakacaktın ben, hangi kuş konsa pencerene "aşk aşk" diye ötecektiDuyacaktın, yüreğin çoşmuş bir ırmak gibi bana akacaktı,yüreğini dinleyip bana gelecektinGelmedin
Şarkılar adadım sana, içinde hep sen vardın Seni yaşatmaya,sensizliğinde de yaşamaya and içmiştim, yeminimi anlatan şarkılar adadımHer duyan hayran kaldı bu sevdaya,bir sen duymadın"Duygu mesafe tanımaz"dedim taa uzaklara,bilinmez yollara haberciler saldımŞarkılarımı ezberlettim seni bulunca söylesinler diye Sana ulaşacağımı bilsem bir mektuba posta pulu olmaya bile razıydımAma nasıl bir kaçış ki bu,ne bir iz bıraktın ne de bir haber Yinede gecenin ortasında bir gün kapım çalar diye hep tetikte yattım Uykuları uyunmaz kıldım kendime, rüyaları görülmezHer tıkırtıda sıçradım,geleni sen sandımSensizlik acısı yaşatır oldu beniYediğim içtiğim özlem, sağ yanım hüzün,solumda yalnızlıkSen gelecektin,tükenecekti hepsi ben yeniden ve hırsla sarılacaktım hayataGelmedin
Şimdi bunca zaman sonra, seni yüreğimde hiç kimsenin dokunamayacağı bir yere saklamışken ve sensiz de olsa hayatın acımasız çarklarında tek başıma ayakta durmaya çalışırken çıkıyorsun karşıma öylemi?ÇıkmaKal oradaGelişinin bir önemi yok artıkBen yine öyle kabul ediyorumYani hiç Gelmedin

buda gelmeyenler için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com