![]() |
¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ Son Bu Gece! Yaşlara, Acıya, Sana Olan Aşka, Sana! ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ Son Bu Gece! Yaşlara, Acıya, Sana Olan Aşka, Sana! ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ¤ۣۜ ![]() ![]() ![]() ![]() YAŞLARA, ACILARA, SANA OLAN AŞKA, SANA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tahteravalli Aşk sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben havada asılı kaldım acılıyken, ağırken öylece ![]() ![]() Düşemiyorum bile ![]() ![]() Ben bir tek harfine ne düşler adamıştım,oysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana ![]() ![]() ![]() Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım ![]() ![]() ![]() Boynumun büküklüğü sana değil,yitirdiğim ve asla geri alamayacağım heveslerimedir ![]() ![]() Ama yine de asıl yanmışlığım; seni çok geç tanıyan kalbimedir ![]() ![]() ![]() İşte yaşadıklarımı bulduğum andır satırlarda! Gömeceğim bu gece ona dair acıları sabaha kadar okuyacağım tüm satırlara ![]() ![]() Söz! Söz! Söz! Gece!!! Siyah… Özlem yüreğimde Laciverdimi boyadım Sen dolu Pırıltılı renklere Düşler yarattım Gecenin siyah hayallerine ![]() ![]() ![]() Bu gece şimdiye kadar ki ömrümde ki en Kara Gece! Bu geceden sonra değil gündüzlerm, gecelerim bile aydınlık olacak Rabbiminde izniyle ![]() ![]() Söz sana Hayat! Yokluğun vurdu zayıflığımın ortasındayken ben, Yediremedim gururuma ![]() ![]() ![]() Yağmurlar yağdırdım gittiğin şehre, Sen olmayınca ![]() ![]() ![]() Ben bir köşede boğazımda düğümlerle kalmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Her ayrılık sonrası yaşanışlar sanırım bunlar ![]() ![]() Kalanlar gidenler ![]() ![]() Haksız sebeplerin ardına saklanıp da ama ben haklıydım diyenler, Haklı olupda haklı olduğu halde terkedilenler ![]() ![]() Hep böyle kalıyor sanırım ![]() ![]() Sus ![]() ![]() Yaş ![]() ![]() Şifa yüreklere ![]() ![]() Yine yalnızca karanlıklarla hemdem olasım var ![]() ![]() Gün ışığında kapalı gözlerle; huzurlu uykulara uyuyasım, kabussuz uykularda nefes alasım, acısız gecelere uyanasım, bu pişmanlığı gömesim, yakasım, kaybedesim var! Yaş değil kan dökülüyor gözümden ![]() ![]() Ama haksızım biliyorum ![]() ![]() Çünkü emanet bir cana hıyanet ediyorum! Rabbim affeylesin, geçecek biliyorum ![]() ![]() Üzülme sen ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() Onu yada ona dair birşeyi işte o zaman mutluysam bile herşey alt üst olur ![]() ![]() Geçecek evet ge-çe-cek! Yok ötesi ![]() ![]() Ama sindire sindire tüketmek, O'na dair bir tek kırıntıyı bile içimde bırakmamak en iyisi ![]() ![]() Gitmeler en masum yürek sahibinden bile olsa haindir bilirim ![]() ![]() Bunu gidişimden sonra farkedeceğimi bilseydim gidermiydim? Nasip ![]() ![]() ![]() neden giderler ki illa birileri gidiyor ve geride kalan acısıyla başbaşa kalıyor ![]() ![]() ![]() hele ki geri dönülmez gidişler ![]() ![]() ![]() Saçma bir sebebim vardı evet! Ardımdan defalarca gitmez olaydım dediğim! Ama kalanın acısından daha büyük acım! Pişmanlığım var birde yetmezmiş gibi! Ama giderken birkere bile "Gitme!" demedi! İyi bilin ![]() ![]() ![]() ![]() Geri dönülmez gidişlerde, döndüğün gidişlerden daha çok yaralamıyor! Döndüğünde kalbi Taş kesilen bir sevdiğin oluyor! Yalvarıyorsun ne olur bir şans daha diye ama nafile ![]() ![]() Gururu, seviyorsa bile yer gök kadar Aşkından büyük oluyor! Belkide sadece benim yaşadıklarım bunlar ![]() ![]() Genelleme yaptıysam eğer acımın büyüklüğünden her terkedişi haksız kılmak içindir! Hatalıyım, pişmanım! Bedelini ödemiş olduğumu sanıyorum ama bunu körolası acı dinlemiyor! Aşk beraber yürümektir ve iki kişi yaşanırsa güzeldir ![]() Aşk yalnızken acı verir ![]() Tek başınaysan yürümeye çalıştıkca düşmektir ![]() GERİYE KALAN İSE BİR DAMLA GÖZYAŞI Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ Son Bu Gece! Yaşlara, Acıya, Sana Olan Aşka, Sana! ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ Son Bu Gece! Yaşlara, Acıya, Sana Olan Aşka, Sana! ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜSaçma bir sebebim vardı evet! Ardımdan defalarca gitmez olaydım dediğim! Ama kalanın acısından daha büyük acım! Pişmanlığım var birde yetmezmiş gibi! Ama giderken birkere bile "Gitme!" demedi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk beraber yürümektir ve iki kişi yaşanırsa güzeldir ![]() Aşk yalnızken acı verir ![]() Tek başınaysan yürümeye çalıştıkca düşmektir ![]() Ne kadar güzel dizeler bunlar Neden bilmiyorum ama bana içkimi verin bana kadehimi verin Yalnızlığımı kadehlere doldurup tek başıma içmeliyim bu gece |
![]() |
![]() |
|