Gözlerini Özledim __♥.·´¯) ♥.·´¯) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerini Özledim __♥.·´¯) ♥.·´¯)![]() ♥ ·´¯) ♥ ·´¯) GÖZLERİNİ ÖZLEDİM ♥ ·´¯) ♥ ·´¯) Gözlerini özledi gözlerim ![]() ![]() Kokunu ![]() ![]() Sesini ![]() ![]() Tenini ![]() ![]() Seni ![]() ![]() Seni özledi yüreğim ![]() ![]() Her sabah kuşlar getirirdi düşlerii bana;kanat çırpışlarına kulak kesilir,birden kalkardım yatağımdan hatırlıyorumda ![]() ![]() Her geldiklerinde ve ben her duyduğumda seslerini,sen gelirdin aklıma sevdiğim ![]() ![]() En güzel düşümdün çünkü benim ![]() ![]() Çünkü kuşlar seni getirirdi bana ![]() ![]() Gözlerini özledi gözlerim ![]() ![]() Kokunu ![]() ![]() Sesini ![]() ![]() Tenini ![]() ![]() Seni ![]() ![]() Seni özledi yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğim ![]() ![]() Ne çok özlemişim demeyi sana ![]() ![]() Sevdiğim, Sen ![]() ![]() Sen, Sevdiğim ![]() ![]() ![]() Ah! ![]() Ne çok özlemişim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sisler inmeye başladı her gecenin sabaha karıştığı vakitlerde yatağıma ![]() ![]() Kuşlar mı ölüyordu yoksa ben miydim ölen bilmiyordum ![]() ![]() Sisler beni yatağıma mahkum ediordu ve ben her sabah bir kuşu yitiriyordum yatağımın başucunda ![]() ![]() Sen her adım attığında uzaklara, benim penceremdeki bir kuş daha yokoluyor; düşlerim gidişinle karanlığa karışıyordu sevdiğim ![]() ![]() Senin her adımında kanatları kırılıyordu kuşlarımın ve boynu bükük düşüyorlardı yatağımın kenarına ![]() ![]() Ben ![]() ![]() Esir sislerin arasında ![]() ![]() Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim ![]() ![]() Senin gidişine mi sel oluyor yoksa başucumdaki ölü kuşlara mı bilmiyorum ![]() Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim ![]() ![]() Senin ayak seslerini ![]() ![]() Senin gidişini duya duya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme diyemedim hiç ardından ![]() ![]() Sessizce dinledim gidişini ![]() ![]() Sessizce bekledim gelmeni ![]() ![]() Ama sen ![]() ![]() Sen hiç gelmedin ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() Ben hep bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLMeZDiM öLüM GeLeCeK GöZLeRiNDeN BaNa!!! Gözlerin düşlerimdi ![]() ![]() Düşlerim kuşlarda ![]() ![]() Kuşlarım ölü ![]() ![]() Düşlerim karanlıklarda ![]() ![]() Gitme diyemedim hiç ![]() sustum ve bekledim ![]() Gitememeni diledim ![]() ![]() Ama sen gittin ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() Bittim ![]() ![]() Gözlerine inandığım, bu yazı sana ![]() ![]() Bekliyorum aynı yerde seni ![]() ![]() Elimde kuşlarım bekliyorum, Belki yine kanat çırparlar diye umut ediyorum ![]() ![]() Belki ![]() ![]() Belki getirirler kanat çırparak seni bana ![]() ![]() Yada ![]() ![]() Sen gelir canlandırırsın onları,düşlerimi hediye edersin bana ♥ ·´¯) ♥ ·´¯) Alıntı |
|
|
|