![]() |
Gözlerini Özledim __♥.·´¯) ♥.·´¯) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerini Özledim __♥.·´¯) ♥.·´¯)![]() ♥ ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerini özledi gözlerim ![]() ![]() ![]() Kokunu ![]() ![]() ![]() Sesini ![]() ![]() ![]() Tenini ![]() ![]() ![]() Seni ![]() ![]() ![]() Seni özledi yüreğim ![]() ![]() ![]() Her sabah kuşlar getirirdi düşlerii bana;kanat çırpışlarına kulak kesilir,birden kalkardım yatağımdan hatırlıyorumda ![]() ![]() ![]() Her geldiklerinde ve ben her duyduğumda seslerini,sen gelirdin aklıma sevdiğim ![]() ![]() ![]() En güzel düşümdün çünkü benim ![]() ![]() ![]() Çünkü kuşlar seni getirirdi bana ![]() ![]() ![]() Gözlerini özledi gözlerim ![]() ![]() ![]() Kokunu ![]() ![]() ![]() Sesini ![]() ![]() ![]() Tenini ![]() ![]() ![]() Seni ![]() ![]() ![]() Seni özledi yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğim ![]() ![]() ![]() Ne çok özlemişim demeyi sana ![]() ![]() ![]() Sevdiğim, Sen ![]() ![]() ![]() Sen, Sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Ah! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sisler inmeye başladı her gecenin sabaha karıştığı vakitlerde yatağıma ![]() ![]() ![]() Kuşlar mı ölüyordu yoksa ben miydim ölen bilmiyordum ![]() ![]() ![]() Sisler beni yatağıma mahkum ediordu ve ben her sabah bir kuşu yitiriyordum yatağımın başucunda ![]() ![]() ![]() Sen her adım attığında uzaklara, benim penceremdeki bir kuş daha yokoluyor; düşlerim gidişinle karanlığa karışıyordu sevdiğim ![]() ![]() ![]() Senin her adımında kanatları kırılıyordu kuşlarımın ve boynu bükük düşüyorlardı yatağımın kenarına ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() Esir sislerin arasında ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim ![]() ![]() ![]() Senin gidişine mi sel oluyor yoksa başucumdaki ölü kuşlara mı bilmiyorum ![]() ![]() Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim ![]() ![]() ![]() Senin ayak seslerini ![]() ![]() ![]() Senin gidişini duya duya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme diyemedim hiç ardından ![]() ![]() ![]() Sessizce dinledim gidişini ![]() ![]() ![]() Sessizce bekledim gelmeni ![]() ![]() ![]() Ama sen ![]() ![]() ![]() Sen hiç gelmedin ![]() ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() ![]() Ben hep bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiLMeZDiM öLüM GeLeCeK GöZLeRiNDeN BaNa!!! Gözlerin düşlerimdi ![]() ![]() ![]() Düşlerim kuşlarda ![]() ![]() ![]() Kuşlarım ölü ![]() ![]() ![]() Düşlerim karanlıklarda ![]() ![]() ![]() Gitme diyemedim hiç ![]() ![]() sustum ve bekledim ![]() ![]() Gitememeni diledim ![]() ![]() ![]() Ama sen gittin ![]() ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() ![]() Bittim ![]() ![]() ![]() Gözlerine inandığım, bu yazı sana ![]() ![]() ![]() Bekliyorum aynı yerde seni ![]() ![]() ![]() Elimde kuşlarım bekliyorum, Belki yine kanat çırparlar diye umut ediyorum ![]() ![]() ![]() Belki ![]() ![]() ![]() Belki getirirler kanat çırparak seni bana ![]() ![]() ![]() Yada ![]() ![]() ![]() Sen gelir canlandırırsın onları,düşlerimi hediye edersin bana ♥ ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|