![]() |
Anladım Anladım Anladım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladım Anladım Anladım![]() Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, Kendimi bulduğumda anladım ![]() Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım ![]() ![]() Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım ![]() Sevmek ile sevilmenin yolu önce kendini sevmekten geçermiş, Neden kendine aşık olduğunu anladım ![]() ![]() Ağlayanı güldürebilmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım ![]() Ve sevilenle ağlayamıyor, kaçıyorsan ondan, çaresizliktenmiş, Senin acın için odamda tek başıma hıçkırıklarla ağladığımda anladım ![]() ![]() Fakat, hakedermiş sevilen onun için dökülen her bir damla gözyaşını, Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terkettiğinde anladım ![]() Ìyi niyet tokmakmış sevilenin başına bazen, Başımda şişlikler oluşunca anladım ![]() ![]() Tek başına ayakta durabilecek kadar güçlüysen, yanında tutanlar varmış, Neden hiç yalnız kalmadığını anladım ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sevgim şımarık bir çocukmuş her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım ![]() ![]() "Affedemem, çok geç" demek gururdan başka bir şey değilmiş, hala sevgi varsa içinde eğer, Tutsak kalbimin kapılarını kırıp, içine baktığımda anladım ![]() Ve gurur, kaybedenlerin, acizlerin maskesiymiş, sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|