![]() |
İsmimi Unutma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmimi Unutmaismimi unuttuğun zamanlardı kimbilir ![]() ![]() ![]() kaç gece uykusuz kaldı düşlerim yarı uyanık sarıldım bende bıraktığın kelimelerine kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hem de bir çok gece beni anladığını sandığım bir sen vardı oysa beni herkesden çok duyumsadığını sandığım özgeleceğim vardı mesela, özgeçmişim değil nasıl da uzaklaşıyorum senden ![]() ![]() ![]() ![]() ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() beni bağışla diyemem sana diyemem yüreğimi ben yangınlara attım sensin beni senden ayrı tutan beni suskunluğunla ![]() ![]() ![]() ![]() kelimeleri araladığımda, gözlerimi alan her boşlukta ayrılık yatıyor ayrılık çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() bir zaman geliyor, unutmalıyım diyorum unutmalıyım avuçlarımda biriken gözyaşlarını uzaklar hep uzak kalıyor sevdaya biraz daha uzaklaşırsam, sol yanım hep uzak düşecek sevdana ![]() ![]() ne kadar ayrı kaldın oysa yazmaktan bir doğum günü geçti bu yalnızlıkta kimbilir kaç gece yağmurlar birikti kirpiklerimde kimbilir kaç gece ![]() ![]() ![]() ![]() bir düşünce var ki kemiriyor beynimi belki de hiç bilmek istemedin ne güller geldi ![]() ![]() ![]() ![]() oysa istediğim bir tek sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eskiden sen baktığında görebiliyordum düşlerimi şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() sensizliğin intihar sahnelerinde buluyor kendisini sen hiç bir çift gözün içinde öldürüldün mü ![]() ![]() ben senin gözlerinde şahadet getiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() oysa umarsızlığından taşıyor bekleyişlerim nasıl bir bıçak gibi kesip atabilirim ![]() ![]() -miş’li geçmiş zamanların küllerinde şehvetimiz var sabret diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() her gün artan acılarımda ![]() ![]() ![]() ![]() susmaktan bıkmayan bir ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende tutunduğun yer kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismimi unuttuğun zamanlardı kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() kaç gece sığındım bende bıraktığın sözlerine yarı üşür bir halde küfürler yağdırdım ![]() ![]() ![]() ![]() kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hem de her gece hatırlayabildiğim senden daha çok sevilmem daha çok ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi aynaya son kez bak kendin için göreceğin yüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PELİN ONAY |
![]() |
![]() |
|