![]() |
Duy Yüreğimi Dinle Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duy Yüreğimi Dinle Beni![]() ![]() Bembeyaz kanatlarını açıp süzülürken sonsuz maviliğe Az önce gözlerinin gözlerime değdiği gibi Gitme Kal öylece Duy yüreğimi dinle beni ![]() Kuytularda yaşandı hep Sonsuza gebe Hasrete doygun yitik sevdalarım Hırçın dalgaların kıyıya vurduğu gibi Demircinin demiri dövdüğü Rüzgârın dalındaki gülü acımasızca eğdiği İnadına teninin kokusu tenime değdiği gibi Sessizce/Sensizce Kıskandım bir an seni Aldığında nefesini Benim yerime seni saran İçine dolan havayı Yoksa Nadasa mı bıraktın yüreğini? ![]() “Aşk” koyacaktım adını ama Bende aşk bitti! Tortusu kırmızıydı siyaha döndü Rüyalar griye Vuslat mora Yüzümü sana döndüm Gitme canım Kal öylece Az önce gözlerinin gözlerime yüreğime değdiği gibi ![]() Dışarda yağmur yağıyor Sokaklar boş ve sessiz Gecelerin ötesinden Ah çıkıpta gelsen Sana tutsak korkulardan Beni bir kurtarabilsen ![]() Senin için burdayım İnan canım senin için Yokluğundan çıldırsam da Değer canım senin için [color="#c0c0c0"][/i] Bu da benden Forum Gerçek üyelerine hediyem olsun en güzel günler sizlerin olsun |
![]() |
![]() |
|