&Quot;Dön Benim İçin&Quot; Diyemem Ay Parçası.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Dön Benim İçin&Quot; Diyemem Ay Parçası.."Dön benim için" diyemem Ay Parçası ![]() ![]() Yüreğim şimdi yağmur,çamur vuslatı ![]() ![]() Kanayan yaralarım var, kendimden bihaber ![]() ![]() Ömrüm yanıyor ![]() ![]() Zamanın kilidi kırılmış ![]() ![]() Seni göstermiyor artık hiç bir takvim ![]() ![]() Hiç bir mevsim ![]() ![]() Hiç bir gün ![]() ![]() Sessiz çığlıklarımı duyuyor musun? ![]() ![]() Söyle be Ay Parçası ![]() ![]() Sen de ben gibi kendini özlüyor musun? Söyle be Ay Parçası hangi günü beş mevsim yaşıyorsun? Söyle be ![]() söylesene![]() ![]() Geceleri kan ter içinde uyandığın oldu mu hiç? Göz yaşının tuzlu tadı değdi mi diline ? Sana dön diyemem ![]() Desem bile dönmeni beklemem![]() ![]() Bırak bu acının bir kahramanı olsun ![]() ![]() Adı ben olayim ![]() Sebebi sen![]() ![]() Körpe yüreğimde sızım sızım sızlayan bir yara ![]() ![]() Suçlarımı didikleyen, iştahsız adımlarımla ![]() ![]() Solgun yüz ve yorgun bir ruh ile ![]() ![]() Bana seni inandıran karanlık zamanlardayım ![]() ![]() Ne yolunu gözleyen düşlerim ![]() ![]() Ne de peşinden koştuğum ümitlerim var artık ![]() ![]() Güpegündüz kör olmakmış,çaresizliğe boyun eğmek ![]() ![]() Çıkmaz sokakmış seni düşünmek ![]() ![]() Ölümün en görkemli tonuymuş seni sevmek ![]() ![]() Ben tüm hayatımı bu renge boyadım ![]() ![]() Sil silebilirsen ![]() ![]() Çıkar çıkarabilirsen ![]()
|
|
|
|