![]() |
Duygusal Siirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal Siirlerseni düsündükce hayata dönüyorum yeniden ![]() ![]() Gecenin en karanlik yerindeyim ![]() Bir sigara atesinin aydinlattigi kadar ISIK olsan yinede istiyorum ![]() Sadece benim seni anladigimi kimsenin unutmamak icin defterine not düsmedigi ama hayatinda bir dip not olarak kalan kendi yasaklarim gibi unutmayacagim seni ![]() Her sarkimda sana bir adim daha yaklasmak istiyorum ![]() Bir baska dilden seviyorum seni ![]() ![]() yerlerde tıkanip kaldiginda hayat, soluk almak güclestiginde, Yüregin susup, mantigin sürüklemeye basladiginda ayaklarini, Daglara dönmeli yüzünü insan ![]() Yeni patikalar, yeni yollar secmeli, yüregini ferahlatacak; Yeni insanlarla 'tanismali, yeni kesifler yapacak ![]() ![]() ![]() ![]() Hep isteyip de, bir gün yaparim diye erteledigi ne varsa, Gerceklestirmeyi denemeli! Her geçen gece, ölüme bir gün daha yaklastigini, zamanin bir nehir, Kendisinin bir sal olup da, O dursa da yolculugun devam ettigini anlamali ![]() Baş döndürücü bir hizla geciyorsa birbirinin ayni günler, Her aksam ayni can sykintisiyla eve giriliyorsa, Degistirmeye calismali bir seyleri ![]() Bu Dünya Yalan Dünya unutmamali |
![]() |
![]() |
|