![]() |
Nar-İ Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nar-İ AşkNicedir yüreğim kor, Felaketi bir bakış fersiz gözlerimde, Yüreğim, eşkiyamsı bir sevdaya tutsak, Ayaklarım itaatsiz ![]() Kalemim, yitirilmiş şiirlere müptela, Kelimeler muallak ![]() Beklenmeyen zamana apansız yakalanmışlık sinmiş elbiselerime ![]() Ne küslük ne pişmanlık fayda, İklim muhalif fikrime ![]() Fikrim allak bullak Anlamsızlık anlam kazanırken Kaybeden ben ![]() ![]() Kaybedilen bir çift göz, Kaybed(il)en sen ![]() ![]() Gidişim yorumsuz Bakışım anlamsız ama… Diyemiyorum! Bir çift göz uğruna dökülen onca emek, Ve gelmeyecek birini beklemek… Menzilsiz, tarifsiz ve de amaçsız, gel demek ![]() Bekliyorum! Yolcuymuşum meğer, Heybesinde umutsuzluğu taşıyan, Heybesinden umudu çalınan ![]() Mağrur ve de mağdur bir halde, Susuyorum! Dudaklarımda isyankar bir şarkı bugünlerde: ‘Yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsem, sana olan sevdamdandır bilesin…’ Ama bilme! Kanıyorum! Gölgemle beraber ayak izimi de alıyorum yanıma, Benden geriye ne kalmışsa sende olmalı ![]() Üzerimde kalan hiçbir şey ![]() Mutlak bir inanç sadece… Biliyorum! Ketum olmalı insan, Susuyorum işte bu yüzden ![]() Ne yana gideceği bilinmeyen BEN, Lafımı alıpta önüme, Gidiyorum ![]() ![]() Dönen yansın Nar-ı Aşk’ta… alıntı |
![]() |
![]() |
|