![]() |
Ey Dağlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Dağlar![]() derdime dermanmısın sen dağlar ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat herşeye rağmen bir şekilde devam ediyor ![]() Birileri bir yerde mutlu birileri bi yerde mutsuz ![]() Bazılarında ümit hiç tükenmezken,bazıları çoktan kesmiş ümidini yaşamdan ve yaşamaktan ![]() Kimiyse,ortalarda bir yerde işte ![]() ![]() ![]() Düşünüyorumda,ben bu hayatın neresindeyim acaba? Kendi mahkememde sorguluyorum kendimi ![]() ![]() Birşeylerde,biryerlerde hep kendini destekliyor ![]() ![]() ![]() Gideyim diyorum bazen,kimse bulamasın beni ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmasın kimse benimle, ben istemedikçe ![]() ![]() ![]() Uzaklar ![]() ![]() ![]() ![]() ama size bir türlü kavuşamıyorum ![]() ![]() ![]() Dağlar ![]() ![]() ![]() Neden size yazılmıştır bütün şiir ve şarkılar diye merak ederdim hep ![]() Anladımki sizden başka dost yokmuş, Anladımki sizden başka hiç kimse beni can kulağıyla dinlemiyormuş ![]() Anladımki hayatta hep senden güç alınıyormuş ![]() ![]() ![]() Hayat ![]() ![]() ![]() Anladımki seninle başa çıkılmıyormuş, anladımki sen estirdiğin rüzgarlarla bizi bir yaprak misali istediğin yere savuruyormuşsun ![]() Ve anladımki ![]() ![]() ![]() Ya da boşver,anlamadım say seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|