![]() |
İçim Acıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçim Acıyor![]() İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, Anlamsız bir yerde, unuttuğumu sandığım bir yerde , yeniden sızlar, Ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; hemde çok sızladı ![]() ![]() ![]() Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum ![]() Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun ![]() ![]() Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun ![]() ![]() Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun ![]() ![]() Seni Seviyorum diye haykırıyorum ![]() Dünya umurumda değil ![]() Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi ![]() ![]() Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum ![]() ![]() Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti ![]() ![]() Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi ![]() ![]() ![]() Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi ![]() Ama bu gece vazgeçiyorum senden ![]() ![]() Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum ![]() ![]() Tek isteğim buydu ![]() ![]() Ama izin vermedin ![]() Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır ![]() ![]() Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş ![]() ![]() Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye; Vazgeçmek ![]() ![]() ![]() Korkma, seni artık sevmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|