![]() |
Pesimist |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pesimist-"Yüzünün yarısını bana vereceksin!" Yüzümün bir yarısı intihar eden sevgilimin peşinden gitti ![]() ![]() -"Ellerinden biri benim olsun!" Ellerimden biri en büyük aşkımın saçları arasında kayboldu ![]() ![]() -"Çocukluğunun en güzel günlerini bana armağan et!" Çocukluğumun en güzel günlerinden bazılarını kurtlar yedi ![]() ![]() -"Umutlarının aynısından bana da ısmarla!" Umutlarımın bir kısmından hüznüme şahane bir sos hazırladım ![]() ![]() -"Hiç kimsenin bilmediği yerlere gidelim!" Hiç kimsenin bilmediği yerlerin bir bölümü düşler altında kaldı ![]() ![]() -"Herşeyini bana anlat!" Herşeyimin bir parçasından trajedi imal ettiler ![]() ![]() -"Kalbinin temizliği için gündelikçi olabilirim!" Kalbimin temizliğinin bir katıyla uzayın sonsuzluğu ilgileniyor ![]() ![]() -"Hiç ayrılmayalım!" Ayrılıkların çoğunluğu ruhun iklim şartlarından: Sen karasalsın, ben ılıman ![]() ![]() -"Saçmalıyorsun artık!" Saçmalıklarımdan kimisini hayattan aldım ![]() ![]() Sen iyisi mi üstüne basacağın bir mayın bul ve beni unut! K ![]() |
![]() |
![]() |
|