![]() |
Bilmezmisin En Çok Ölülerdir Alkışlanan... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilmezmisin En Çok Ölülerdir Alkışlanan...![]() Kendimden yoruldum ![]() ![]() Sürekli maske takmaktan, İçim kan ağlarken, İnsanlara gülmekten yoruldum ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sinirliyken bile, Sakin olma zorunluluğundan yoruldum ![]() Hüzün çizgileri sarmışken yüzümü, Gamzelerimi göstermekten yoruldum ![]() ![]() Bağıra bağıra ağlamak isterken, Gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum ![]() İçimde deli gibi çağlayan aşk varken ![]() ![]() Dağlara taşlara haykırmak varken Sesimi içime çekip, Susmaktan yoruldum ![]() ![]() ![]() Gözlerinin mavisinde sana bulanmak isterken Siyahın esiri olmaktan yoruldum ![]() ![]() Kendimden yoruldum Hep güçlü olmak ne kadar zordur; Hep sorumluluk sahibi olmak, Çocukken genç olmak , Gençken olgun olmak Kimlik değiştmekten yoruldum ![]() ![]() Çabuk tükettim Umutlarımı Yarınlarımı Duygularımı ![]() ![]() ![]() Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Yine kurulmuş sahne Başrolde ben Yardımcı oyuncular ;hüzün, acı maske Konu;herşeye rağmen mutlu olma sanatı Ha bide Oyunun adı var ;Hayat Gülüyorum yine zorunluluktan ![]() ![]() Bu kaçıncı rol alışım bu filmde Alışılmış senaryolar bunlar ![]() ![]() Acemi mi sandın beni hayat!! Ben her gece bu sahnenin müdaviniyim Hadi bırak mutlu olma tasasını Yapışmış alnımıza Hayatın kavgası Düş yakamdan hayat!!! ![]() ![]() Oyunumu oynarım Sahnemi kapatırım Ölümdür sonuma yakışan Bilmezmisin! ![]() ![]() ![]() En çok ölülerdir alkışlanan ![]() ![]() ÖZNUR DiCLE ÖZ Eminimki okuyunca birçok kişi dizelerde kendini görecek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|