![]() |
Lütfen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lütfen♦ Lütfen bir daha görüşmeyelim ![]() ![]() ![]() Sen beni gördüğünde yolunu değiştir, Ben seni gördüğümde yerin bin kat dibine gireyim ![]() ![]() ![]() Lütfen bir daha yazma bana ![]() ![]() ![]() Kelimelerini ayıklarken dilinden , Her mesajına kutsal kitap muamelesi yapmaktan sıkıldım artık ![]() ![]() ![]() Lütfen adımı unut artık , Her söylediğinde kalbimin göğüs kafesini tekmelemesini istemiyorum ![]() Lütfen numaramı sil telefon defterinden, bu bile bir ömür yetecek umut vaad edebilir bana ![]() Lütfen , Ama lütfen beni anla ![]() ![]() ![]() Küstüm hayata , yaşamama bir neden yok artık gibi cümleler dilimden düşmez oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen bir gün sende üzül benim için ![]() Ağzından çıkacak bir senli benli kelime için ömrümü verirdim çünkü ben ![]() Hadi şimdi tek bir kurşunla öldür, seni sevme ihtimallerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Muhteşem ölürler, gözü açık gitmez hem bu aşkın ![]() Uzan biraz yanıma sarıl , öyle bir sarıl ki arınsın , temizlensin sen kokan kalbim ![]() ![]() ![]() Serkan Kahraman ![]() |
![]() |
![]() |
|