Sensizim Üşüyorum ... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sensizim Üşüyorum ...![]() Sensizim Üşüyorum ![]() ![]() ![]() Bu dinlediğim son şarkı sözleri bizim üstümüze söylenmiş ![]() Kilit vurdum kalbime, umutlarıma Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrüm boyu; Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda![]() ![]() ![]() Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana ![]() Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum![]() Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay ![]() ![]() Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden![]() ![]() ![]() Geri vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait![]() Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil ![]() Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım![]() Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında![]() Benim içinse sadece "sen" var olacak baktığım her yerde![]() ![]() Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım!Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor![]() ![]() ![]() ![]() Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye ![]() Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum![]() Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum![]() ![]() Sensizim Üşüyorum ![]() ![]() ![]() |
|
|
|