![]() |
Duygusal Siirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal Siirler![]() Henüz yüzmeyi tam olarak bilmeyen yavrularını, kanatları altında taşımaya çalışan bir anne kuğu ![]() ![]() ![]() ![]() Gİt Artık Git ArtIk ! DokunuşLarIn Canımı Acıtıyor ![]() ![]() ![]() Yeter ArtIk ! ßakışların Gözyaşlarımı Akıtıyor ![]() ![]() ![]() Yaşadık ve ßitti ! Anlıyormusun ßitti !!! Geri Dönüşü yok ßunun Herşey ![]() ![]() ![]() Herşey silinip qitti ![]() ![]() Ne ßir Sen kaldın ßende ![]() ![]() ![]() Nede Eski ßir ßen Kendimde ![]() ![]() ![]() Git ArtIq ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() Daha fazla zorlaştırma işimi, Canım acıyor, Canım Acıyor anlıyormusun ??? Git Artık git ![]() ![]() ![]() Ne olursun git ![]() ![]() ![]() Uzaklaş iyice ßenden Hatta Nefret Et ! Ama git Duyuyormusun ??? YokLuğunda Çektiğim acıyı ßirde varlığınla yaşatma ! ßeni ölmüş Say Ve Git !!! ![]() ![]() Her acıya göğüs gerdim Aşk acısı ne illetmiş Sevdiğime gönül verdim Nefes alırken ölmek imiş ![]() Vaylar bana vahlar bana Yari görmek haram bana Yollar bana dağlar bana İlaç olur bu yaraya ![]() Ben senin ne yarin nede canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Ben senin belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim,nefesimsin ![]() Gönül bahçem sevgi dolu Aşk olmazsa yolun sonu Aşk bahçemde açan güller Yokluğunda bir bir soldu ![]() |
![]() |
![]() |
|