![]() |
Gidersen Affetmem Seni! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidersen Affetmem Seni!![]() Gidersen eğer Yıkılır bu şehir üstüme ![]() Alacakaranlıkta gider düşlerim takılıp peşine ![]() ![]() ![]() Bir enkaz kalır ardında Bir de ben küflü enkaz altında ![]() ![]() ![]() ![]() Solgun yüzüm ateş tutan ellerimle Küllenmek yerine alevlenirim git gide ![]() ![]() ![]() Bir lirik sözcüğüdür dolanır dilime Kahrederim bu çoğalan sevgime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidersen yarım kalırım Bir daha tamamlanmamak üzere ![]() ![]() ![]() Eksilirim kendimden Silikleşirim hayata ![]() Bir intihar gibi düşersin aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() Gidersen Kayaya çarpan bir gemi misali Yavaş yavaş batarım derinliklere ![]() ![]() ![]() Su altında çürür sana biriktirdiklerim Bir parçam kaybolur her seferinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidersen azalırım ![]() ''Yitik'' olur diğer adım ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sonra Geri dönersen bir kış mevsiminde Sert bir rüzgarla yüzüne inen Tokat olurum ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybettiğin yerde aramaya başlarsın beni Her köşe başında karşına çıkar Boşluk olurum ![]() ![]() ![]() AFFETMEM SENİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
|