![]() |
Sevmek Dedim Yoluna Ölmek Dedi__ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmek Dedim Yoluna Ölmek Dedi__SEVMEK DEDİM Sevmek" dedim ![]() ![]() "Yoluna ölmek" dedi ![]() ![]() "Yol" dedim ![]() ![]() "Alıp başını gitmek" dedi ![]() ![]() ![]() "Gitmek" dedim ![]() ![]() Bir "Ahh" çekip, "Dostlardan ayrılmak" dedi ![]() ![]() "Dost" dedim ![]() ![]() Durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi ![]() ![]() "Yürek" dedim ![]() ![]() "Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi ![]() ![]() "Dünya" dedim ![]() ![]() "Hayatın bir yüzü" dedi ![]() ![]() ![]() "Yüz" dedim ![]() ![]() "Ardında ne gizli bilemediğim" dedi ![]() ![]() "Giz" dedim ![]() ![]() "Hep çözmeye çalıştığım" dedi ![]() ![]() "Çalışmak" dedim ![]() ![]() "Bitmeyecek öykü" dedi ![]() ![]() "Öykü" dedim ![]() ![]() "Binlercesini içimde gizliyorum" dedi ![]() ![]() "Gizlemek" dedim ![]() ![]() "İşte, her şeyin bitimi" dedi ![]() ![]() "Şey" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() "SEVDA" dedim ![]() ![]() "Peşinden koştuğum" dedi ![]() ![]() "Koşmak" dedim ![]() ![]() "Hayat, bir maraton" dedi ![]() ![]() "Hayat" dedim ![]() ![]() "Öyle kısa ki!" dedi ![]() ![]() "Niçin kısa?" diye sordum ![]() ![]() "Yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi ![]() ![]() "Yaşanması gereken ne var? " diye sordum ![]() ![]() "Aşk" dedi ![]() ![]() ![]() "Bin kere" dedi, "Milyon kere" "Neden bir kere değil?" diye sordum ![]() ![]() "Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi ![]() ![]() "Önce ona varsan olmaz mı?" diye sordum ![]() ![]() "Keşke olsa" dedi, "Ama önce yoğrulmak gerek" "Acı çekmek mi?" diye sordum ![]() ![]() "Evet, aşk acısında yok olmak" dedi ![]() ![]() "Yok olunca!" dedim ![]() ![]() "İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi ![]() ![]() ![]() "Gerçek aşk!" dedim ![]() ![]() "Büyük o!" dedi ![]() ![]() Durdum ![]() ![]() "Neden sustun?" diye sordu ![]() "Yüreğim titredi sanki" dedim ![]() ![]() "Neden?" diye sordu ![]() ![]() "Bilmiyorum" dedim ![]() ![]() "Evet" dedi, "Büyük O!" "Nerede?" diye sordum ![]() ![]() "Her yerde" dedi ![]() ![]() "Nasıl?" diye sordum ![]() ![]() "Yüreğini aç" dedi ![]() ![]() "Yüreğimi açmak!" dedim ![]() ![]() "Bir tebessümle bak her şeye" dedi ![]() ![]() "Tebessüm" dedim ![]() ![]() "Her kapının anahtarı" dedi ![]() ![]() "Kapı" dedim ![]() ![]() "Girmeden bilemezsin" dedi ![]() ![]() "Ya korku!" dedim ![]() ![]() "Bilinmeyenden korkar insan" dedi ![]() ![]() "Ben bilmiyorum" dedim ![]() ![]() "Neyi?" diye sordu ![]() ![]() "Ben'i" dedim ![]() ![]() "Sen kimsin?" diye sordu ![]() ![]() "Ben kimim?" diye sordum ![]() ![]() "Sevgiyle beslenensin" dedi ![]() ![]() "Kimin sevgisiyle?" diye sordum ![]() ![]() "Büyük O'nun" dedi ![]() ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kimsin?" diye sordum ![]() ![]() "SEN'im" dedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|